Walk The Walk med nya Walker(s)

idag har jag läst världens bästa tidning. discshop.se. 83 sidor bara film. i like. jag gillar att vara medlem.

fikade idag. på henrys som vanligt. fast jag brukar bara dricka cappuccino nu för tiden. men idag såldes det toscakaka med jordgubbar o grädde för 15 spänn. bara en idiot skulle avstå. provade jackor idag också. hittade skor istället.

   

rätt heta. där är dom visserligen ungefär 1 storlek förstora.

maria tog kort på min rygg igen. o sen på mina händer som var fulla med non stops. jag fick hetsäta dom sen.

imorgon är det modevisning för de nimes. (m)agn(u)es ska walk the walk på catwalken!

Äta, dricka, sova

jag har inte brytt mig om mig själv på ett tag. jag har inte orkat äta, dricka eller sova. hemskt har det varit ilalfall. idag kände jag mig tvungen att äta o dricka. det är hemskt hur fort magsäcken krymper. jag har levt på väldigt små mängder mat i några dagar o nu när jag skulle äta en mindre portion än vad jag i vanliga fall brukar äta höll jag på att spy. kunde inte ens äta upp. o jag mådde mest illa hela tiden. sen har jag druckit äpplecider. det enda jag var sugen på. men den innehåller så mkt socker att man blir törstigare. drack ilalfall allt o min mage hatar mig. fick en liten sockerkick. jag har gått tillbaka till mina vanliga rutiner, vilket var väldigt skönt. jag har i stort sett bara sett på tv hela dagen. frusigt ganska mkt men annars var det ok. var en kort sväng i skolan också. köpte present till mamma. känner att jag börjar få ont i halsen. dessutom har jag fått några hemska finnar. såna som på ngt sätt sitter under huden o gör skitont. det får jag bara när jag är sjuk. jag har också skitit i hur jag mår rent mentalt idag. elelr iallafall sen jag kom hem. tills nu. jag kom på att ajg inte gjort några läxor. o det är inte många veckor kvar nu. jag hatar att jag gör såhär.

snart ska jag sova.

Dusch

Det här var en dag fylld med illamående o ångest. kom hem till jocke igår. hade skittråkigt. sen blev det roligare o roligare o mer folk kom. sen blev det lättklätt med bastu o bad. i bastun blev det smiskning. jag har blåmärken över hela kroppen. mest på ryggen. det ser ganska läskigt ut. det var då jag kände att jag absolut var i grästorp. sen frös jag som satan o duschade i några timmar. sen hände det inte speciellt mkt mer. jag gjorde knäppa saker som vanligt bara. nu har jag iallafall feber för att det var så svinigt kallt i poolen. jag tål inte ett skit. har käkat massa piller o hoppas på att bli bra. ska gå första gången på teorikursen i morgon. tänkte att jag skulel skita i skolan o bara ta det viktigaste. jag kan ju inte missa teorin.

sista avsnittet av Wild Kids var i dag. jag mådde om möjligt ännu sämre. björnarna vann. jävla skit.

Cyklar, Ben&Jerry, 98 spänn och Söderströms

MAMMA HAR KÖPT BEN&JERRY! fel sort, men ändå. sveingott! jag blev skitlycklig. o så fick jag en cykel. dom köpte en spis idag o så fick man en cykel på köpet. den var en sån där kass med massa växlar som man inte har ngn användnign för. men jag monterade ihop den iallfall. det vill säga, jag skruvade på pedalerna o vände på styret.

jag har köpt en ny bikiniöverdel också. hm, 98 spänn. mktfin. passar mig. den är  röd, svart o vit, mina färger. det ser faktiskt lite ut som att jag har bröst också. o det klagar ju inte jag över!

fikade lite på söderströms. jag har het tröttnat på henrys.

imorgon ska jag hem till jocke o leka med några andra. jej!


Mjuk mandel

fy fan. jag har käkat mörkchoklad o hela sötmandlar i några dagar nu. varit jättegott. nu satt jag här vid datorn o gjorde samma sak, tog en madel, tog lite choklad, tog en mandel, tog en mandel till osv. så tog jag en till nyss. märkte att den inte var lika hård som dom andra. sen känd ejag att den smakade lite konstigt. sött o fruktigt på ngt sätt. förvånad blev väl jag. sen började det samka ngt annat, inte jätteäckligt men inte heller som sötmandel ska smaka. tittade på den jag hade i handen. den såg äcklig ut. jag luktade. den stank skit. skit, bajs. svinäckligt! sprang till toan o spolade bort alla 100 mandlarna i munnen. blev arg. på påsen står det att den går ut 08.

har inte gjort så mkt annat idag. slutade kl 12. riktigt skönt!

Allt på en gång

idag gick jag till Sten-Inges körskola o anmälde mig till teorikursen som började igår. sara o hennes bra tajming. gick till city o hade den tråkigaste o enda lektionen för dagen . jag åkte hem kl 13.20. mamma kom o hämta mig o sa sedan att jag var tvungen att klippa gräset. fan tänkte jag o satte linsbiffarna från igår i micron samtidigt som quinoan kokade i kastrullen. jag käkade massor o sen gick jag ut o sprang. jag höll på att dö efter 100 meter. sedan sprang jag två varv till o belönade mig själv genom att lägga mig på marken och kämpa för att inte spy upp maten. gick in igen o tittade på tv, gick ut för att klippa gräset. tog en timme. det brukar ta 1½. jag blir bara snabbare för varje år. gick in o tittade på tv igen. pluggade. pratade med syster, malin, josefine o knäpp-anton på msn. tittade på tv. duschade. nu ska jag titta på scrubs. haj

Ben&Jerry

idag har jag käkat Ben&Jerry. världens godaste glass. mamma ska åka o köpa snart. gott!

haft matteprov idag. pluggade tills kl var 2 igår. fick vg! yeah!

såg på kobra förut idag. mkt bra program idag. i nästa vecka ska det vara om han som gjorde Babel. jag tänker se!  varför är kobra bara en halvtimme?

nu ska jag fortsätta med att se på 100 hjödare. haj!

Jävla Gröna Skittomte

idag har jag gjort massa tråkiga saker. o sen nät allt det tråkiga var över åkte jag hem till jossi o såg på wild kids. kul tyckte jag.

ska snart plugga på matten.  jag hatar prov.

blev förretsen lurad igår. Parlino kanske låter bra, men man blir bara lurad! gå inte på skiten!

Jacka

image23

ska jag köpa den här jackan eller inte? kan ju tilläggas att det är hm o många kommer gå runt i den. plus att jag had een ganska lik förra året. fats den här är snyggare. men inte perfekt. frågan är då, kommer jag ngnsin hitta den perfekta jackan?

Den trettonde april

hade en kass dag igår. bussen var sönder o fick vnta i 30 min på en ersättningsbuss. jag ska ha den där resegarantin!

blev äntligen klar med dokumentärfilmen idag! ngt som var mkt efterlängtat. jag blev väldigt arg från mitten av passet fram till slutet. det var nog blodsockret. sen åkte jag hem i en skitvarm bastu. eller jag menar buss. ha! m. jag svettades väldigt mkt. den där jäkla 130 bussen-. den borde dö. fick sitta på mammas jobb ett tag. gjorde inte så mkt. gick till bettans livs för att hämta ut ett paket. hm kläder har kommit! jej! sen lånade jag en bok o åkte hem med mamma.

nu ikväll så har jag lekt med knäpp-anton. han är inte alltid så teknisk som man tror. jäkla teknikare, kunde inte ens fixa så att man såg film i hans laptop. hursom heslt var det kul att träffa honom. men jag saknade lite godis.

nu är jag trött. imorgon ska jag o bror åka o shoppulera! yeah! hade tänkt att hitta ngn het jacka. till både mig o ricky. det blir alltid dubbelt så mkt arbete när han är hemma. o kanske någon födelsedagspresten till mamma. om hon bara önskade sig ngt.. 

Normala Linsbiffar

idag har jag fikat med jesus-david. vi har inte lika mkt att prata om längre. dessutom var det en aning pinsamt.

har precis käkat linsbiffar. fy satan vad gott dte är. min mage är helt uppsvullen. o så har jag käkat fruktsallad. o så käkade jag rätt mkt mat i skolan också. ja jäklar. håller jag på att börja äta som en normal person?

påskafton var rolig. vi käkade lite o sen tittade vi mest på film. by the way så är Marias kycklingpaj ngt utöver det vanliga.

i måndags vart hela familjen hos mormor. hon hade lagat jättegod mat (ngt vilt, dött djur som var mört) o bjöd på kakor, tårta, fukt, glass o kaffe. gottans! o så provade jag hennes stödgrejer till ryggen som hon inte gillar att använda. funderade på att använda den själv. man får väldens bästa hållning. lite i maria-stil faktiskt.

m, sen har det inte hänt speciellt mkt mer. mina syskon har åkt hem.

Ricky o Ika

japp. trodde jag skulle vara ensam med jossi men dte visade sig att hon skickat samma sms till typ 15 st. vi spelade monopol o jag missade top model. trevligt vart det ändå. sen kom jossi på att hon inte ville sova ensam så jag sov över där. svinigt kallt var det. min temp ligger väl fortfarande på 30 grader.

min syster o bror kom hem idag! ricky har lämnat huset o ika sitter i den nya fotöljen. visade alla mina nya kläder för henne. hon undrade vart jag fått alla mina pengar ifrån. dirty money perhaps?

nu ska jag käka påsktårta. den är tillomed för söt för mig. jag har förresten lagt ner allt det där nyttighetsgrejset.

Choklad

jag har syndat. käkade precis choklad. jag tror jag skiter i den här godis-en-gång-i-veckan skiten.

skulle ha klippt mig o det idag. frisören hade bokat in fel vecka på mig. fick iallafall fika med malin o lämna hem skivorna. sen glömde jag allt annat o åkte hem.

imorgon ska jag leka med jossi. alla andra av min vänner är väldigt upptagna hela veckan. shame on you!

min blåsa är förövrigt nästan helt borta nu!

American Beauty

jag ser på världens skönaste film, American Beauty. ett hett tips är att se den. har fått 5 oscar om jag inte minns fel. går på 4:an nu.

Glass

image22

maria! din glass är med i tv!


ska nog äta lite sånt nu..

24 hour candy-eating

blåsan gör inte lika ont! däremot gör tungan det.. jag har ätit massor av godis idag. faktiskt inget annat. förutom kaffe då. hur som helst så har jag ätit jättesura o jättesalta saker så tungan är lite brännskadad på ngt sätt. har avverkat den enda o sista godis-dagen för veckan.

har städat idag också. väldigt noga. o imorgon ska jag klippas o avfärgas. hoppas på lite fika också med malin o maria. o så måste jag lämna hem skivorna till biblioteket så det inte blir ngn förseningsavgift. mm, o så ska jag köpa tyg! kanske tar en sväng till bengans också. hoppas på att 24 hour party people är kvar.

jag ska köpa nya grejer till mitt rum också. vet hur jag vill ha det nu nämnligen. måste bara skaffa lite dirty money först. har vart lite dåligt med skaragatan dom senaste månaderna..

Godis

Мне нужна некоторая влюбленность. Специально когда будет на TV полностью временем. Больше вы ждете для того чтобы закричать на кто-то, более менее сердитыми вы получаете.

yeah. imorgon får jag äta godis! för jag får käka en gång i veckan. borde kanske utöka till två.. jaja.


Damn I wish I was a lesbian

Jag har växt! jag är nu 163 cm lång! yeah! i like. 1½ cm extra.. gud vad lång jag är (med värmlänskt-smala sussie uttal).

har precis lurat maria.. vem är mitt nästa offer?

RSS 2.0