google.se

jag ÄLSKAR att det första som kommer upp när man söker på tjackis är min bild! tyvärr kan jag inte visa denna skapelse pga att skitmenyn inte kommer upp.

jag är förvånad över hur många som kallar sig tjackis. jag trodde att jag var ensam om det namnet. till o med manilga moderater, vart är världen påväg?

(marias o malins bloggbilder kom också upp)

Tv och film

jag har tyvärr inte sett så mkt på tv senaste tiden. jag sitter ju här o missar scrubs tex. men. jag har tips! Heroes skulle gå i repris på tv4+! 13 avsnitt! keep up the good work säger jag till 4an.

jag har också lagt ner Videokväll hos Luuk. det intresserar mig inte.

Boston Tea Party fortsätter att briljera.

pga mina egna arbetstider missar jag nu också svampbob fyrkant på kvällarna. dock inte morgonsavsnitten. förra veckan var som heaven. svampbob från 8.30-15 (eller 16?).

jag måste flika in mitt liv på ett hörn nu. jag har ca 4,5 h material (film) som jag ska redigera ner till 30 min. hemvården i järpås vill ha en film om hur det är att vara gammal eller ngt sånt. o dom vill ha en historia men ändå delad (jag förstår inte heller). så nu har dom gett mig 13 skivor som jag ska ta ut snuttar från o försöka få ihop till en film (med media 100 till råga på allt), det får plats 2 h i datorn. idag höll jag på i 4 h o är på skiva 5. dom kommer med en till om två veckor. i morgon ska jag ta med kex o en termos med kaffe.

Helgens film o Tv

såg The Terminal på 5:an nyss. tycker att den filmen är rätt bra faktiskt. har aldrig fattat varför dom alltid ger den en 3a. den här gången förstod jag. den är så äckligt smörig o seg i slutet! jag stod knappt ut. kan inte ha varit vid mina sinnes fulla bruk när jag såg den första gången (jag såg den ju trots allt med damien). ja, så den är väl värd en 3:a, fast jag gillar början mycket.

ska ge Luuk en ny chans på sön. Fredrik Lindström kommer då. vi får hoppas att det blir bättre. fast jag kan hålla med Tv om Tv om att det kan bli en aning långtråkigt.

Bilder från "Om Gud Vill"

image63


                            


75794-61

(Går)Dagens Tv + kommande tips

"Första, andra, tredje" var ren rip-off av "Antikrundan". dessutom var den ngn kärring med som var hur äcklig som helst o framstod som ngn läskig, porrig pedofil. hon sa även "porrig" med porrig röst. skämmes Ernst!

"Boston tea party" fortsätter att vara bra. det är otroligt hur Filip o Fredrik lyckas varje gång. det spelar nog inte så stor roll vad det är dom gör, bara att det är dom som gör det. det är dom vi älskar. dessutom har fredrik snygga glasögon.

"Videokväll hos Luuk" var rätt ok. eller. nja. första gästen var ju Mona Sahlin. o hon tillförde inte speciellt mkt till programmet. det enda som hände var att jag slog över efter halva programtiden. Mona är dum i huvet. jag blev riktigt besviken. hon är en elak gammal idiot. jag som trodde hon var bra.. nästa gäst får vi hoppas är bättre.

"Musikbyrån Live" börjar snart! trevligt. såg ut att vara bra band dom visar. Bloc Party bland annat tror jag. återkommer med en mer specifik tid.

RSS 2.0