Fortsättning

AHA! Luskade precis ut en sak. Två av betapetarna är tydligen syskon!

Nattens tankar skrivs av mig, o era frågor besvaras. av mig.

Jag känner en så oändlig kärlek för betapetarna just nu. Speciellt dom som är inne i giraffen o skriver i chatten. Underbara människor, jag känner inte dom. Det jag funderar på är om dom spelat så mkt mot varandra att dom börjat lära känna varandra eller om dom kände varandra från början. Tåls att tänkas på. Kärleksfulla människor i vilket fall.

Det råkar vara så att jag fick mitt kära World Tour i julklapp, o jag tror att det kan ha ngt med min huvudvärk att göra. Eller så har det att göra med frånvaron av mat o sömn nu såhär på morgonkvisten, som vissa väljer att kalla den här tiden. Jag väljer egentligen att kalla den för natt. Men om 50 år kanske jag kommer säga morgon? Vem vet? Kommer jag alltid jobba natt? Eller kommer min verksamhet löna sig bättre på dagen i framtiden? Det tåls att tänkas på. Underbar tid i vilket fall.

O har ni förresten hört om hur många ljusstakar en genomsnittlig svensk har i fönsterna kring jul? Det har jag. Råkar vara så att jag tar reda på sånt. O hur mkt kostar en liten energilampa med liten sockel? Ja, cirkus 50 svenska ören på ikea. O kom verkligen Einstein på relativitetsteorin? Det kan jag svara på! Ja, men inte helt själv. Einsteins fru kom på massa hon med. Från början var hon också med, men så dumpade han hennes namn på avhandlingen när han dumpade henne. Den jäveln. O Sting har årets allra störigaste inlägg i prostitutionsdebatten. Tåls att tänkas på. Underbara saker.

Tideland

Har precis tittat på Tideland. Handlar om Jeliza-Rose som flyttar ut till landet med sin pappa efter att mamman dött av en metdonöverdos. Början är helt fantastik. Påminner lite om Fear and lothing in las vegas lite faktiskt, kamervinklarna och galenheten.

Ungens bästa vänner är barbiehuvuden som har har på fingrarna, som snart börjar prata av sig själva. De upplever massor tillsammans, och snart inser hon att hon inte är helt ensam. Hon träffar Dell, som har en sådan där binätmössa på huvudet. Hon hatar bin. O hon har en utvecklingsstörd bror som heter Dickens.

Den här filmen handlar om förnekelse in i det sista. Vilket är helt fantastiskt. 4+! Om inte 4.5. För den är inte lik ngn annan, o ungen är fabulös.









Sailor

åhå! Jag har minsann youtubat. Jockeboy hette Sailor på msn, o vad tänker man på om inte...


SAILOR MOON!











Correction

Ok, jag har sett JUNO igen. Jag var nog på jävligt bra humör första gången jag såg. Det är inte en 5+ film. 4+ isåfall.

Alfabeta

NU har jag fått tillbaka mitt kära flow! Anledningen är att jag vunnit över agnes i både alfapet OCH betapet. ja, jag är rätt bra.

Beta

jag är lite deppig. jag måste vinna på betapet. vart är mitt flow?


mhm. det går bara kassa filmer på tv.


Skägget i brevlådan

Efter att ha kikat lite på min gode vän Malins blogg kom jag på att jag inte alls bloggat om årets julkalender! Sådana förhoppningar jag har! Risken verkar inte så stor att den är en besvikelse, så jag följer min väns exempel o ställer klockan. Precis som sommarlovsmorgon måste man ju se det på, just, morgonen. Jag har dessutom haft en god natts sömn på 13 timmar inatt, är alltså väl förberedd.

Läs mer Här


RSS 2.0