Kenny Starfighter

Åh! jag såg precis Kenny Begins på bio med kära vänner. Underbart! En förträfflig film! Men kort. Gå o se!


http://www.kennybegins.com/kennyHTMLimages/bigImage/kenny_starfighter_new.png

Joydivisiongörattjagvinnerpåbetapet




En tribute till Joy Division, jag hade aldrig klarat att ta igen så många poäng på Beta utan musiken

Watchmen

Watchmen sågs på bio. Jag kan konstatera att jag egentligen inte gillar att gå på bio så mycket. Får svårt att koncentrera mig o kan inte ha min fulla uppmärksamhet på filmen. ööhö. I alla fall. Filmen är bra. Mer än så kan jag inte säga, ska se den igen. Snygg, något töntig men ändå skicklig. Om du inte vet vad den handlar om får du läsa det någon annanstans.


http://dietrichthrall.files.wordpress.com/2008/03/watchmen.jpg

Hachibachiland

Idag åt jag den nya Ballerinasorten. Den smakade äckligt. Eller kanske mer sött. Jättesött.

Det var ngt jag skulle blogga om för några dagar sedan som jag har glömt av eftersom jag kan bli så glömsk ibland. Och ibland blir jag dessutom lite lömsk.

Jag spelade Betapet idag (och vann). När jag fridfullt skulle klicka mig in på nästa spelrum för att spela match numero två möttes jag av det här i chatten "DoDoli: distillers: du är säkert en ful äkklig negerjävel och du ska åka hem till ditt jävla hachibachiland din fula svartskallenegerbög". Naturligtvis började jag på stört sjunga "im such a draaaamaa queeen, every time, time, time we meeet"

Dirty

Sista avsnittet av Dirty Sexy Money har setts. Sista avsnittet for evah (for evah, evah?). Kanske världens konstigaste slut. Jag sätter min vänstra lillfingernagel på att dom tänkte såhär; Ska vi göra en säsong till? Ja! det gör vi! Eller.. äh, vi skiter i det va?

http://www.chiquitele.com/wp-content/uploads/2008/06/dirty_sexy_money-logo.jpg

NI!

För alla er som inte har ngt att läsa.


jag

Vem har namnsdag idag? JAG JAG JAG!




RSS 2.0