Så såg det ut för världen

75794-8
den här bilden använde jag för övrigt. sen höjde jag kontrasten, gjorde den svartvit och gjorde det svarta (bruna) vitt o vita svart. skrev ut på OH-papper för att sedan göra ett screen-tryck. så nu har alla lärt sig hur man gör tröjtryck?

Bild

bildhelvetet vill ju inte synas


Min tröja!

Min tröja!
äro vara oberst (mr bright eyes, conan oberst) i toan, detta har jag gjort i skolan


visst är den het? tycket är ju som sagt för långt upp. emn annars så!

idag mådde jag illa på bussen. kan vara allt kaffe. på morgonen, i skolan, en gång till i skolan, o så påfyllning o sen hemfärd utan vatten. min kropp hatar mig.

det största I-landsproblemet någonsin blottade sin närvaro igår kl 19.04

Top Model vs. Stockholm live vs. Lost

det blir fasen top model idag igen. dom ska ju göras om!

knäpp-anton är knäpp

haj

Lick the word

Damien ringde igår. jag svarade inte. hann inte. ringde upp. vi pratade ungefär i 2 timmar. kommer ihåg nu vad maria menar med att man inte riktigt vet vad man pratat om. att man egentligen inte sagt ngt.

vaknade imorde av att telefonen ringde. mamma väckte mig från jobbet. vi gör så. annars vaknar jag inte. tänkte gå till skolan men det verkade ganska meningslöst. har bara samhäll i 45 min o det var faktiskt halt på vägarna idag. så jag stannade hemma. började grina av nyheterna. den där busskrocken. jag grinar alltid till sånt.

har varit jättenyttig idag. käkat fullkornspasta med massa sallad o sånt. o blodapelsen. jättegod. men så såg jag att grädden går ut den 1/3 så jag vispade lite (mkt) o käkade med glass, banan, chokladsås o maränger. som vanligt. jäkligt gott. mådde illa som attan efter det.

är ganska irriterad på tv4as nya satsning. pokerfejs. jag brukar gilla allt på tv, men. pokerfejs? fejs? det funkar inte i sverige när man ska vara kaxig i tv. det blir rätt lamt. fy skämmes!

"I lick the words from the tip of his tongue"

frida hyvönen fortsätter att briljera.

Tub

kolla det här

http://www.youtube.com/profile?user=noelCo7


You never get me right

har precis sett en match med barcelona. yeah! vann med 3-0. hade satsat på 4-0. Rondaldinho var som vanligt en fröjd för ögat.

invigningen är över och det var smått pinsamt att se när Es-teater "improviserade" runt om i byggnaden. gudars. jag blir röd i ansiktet bara ja tänker på det.

det var inte ens meningen att vi skulle få ngn mat fick jag reda på sen. snodde åt mig en baugette o en sån där brylé. eller ja. inte en. två. tröjan blev het.  trycket kanske hanmnade lite långt upp. lägger upp en bild på den sen.

nu ska jag lyssna på Frida Hyvönen.

once I felt your cock against my thigh

goodnight.

Söndag=Skoldag

här sitter väl jag i skolan på en söndag. invigning råder i F-huset. jag håller på att göra tröjtryck. har också framkallat lite bilder på maria. helt ensam. nästan ialfall. maria vart är du?

trodde jag skulle få mat här med, men dte visade sig att jag bara skulel få en macka. kom hit kl 15.00 o ska åka kl 20.00. mamma o ricky kommer hit vid 19. aaah, jag vill hem.

Klockan jag köpte via sms

Klockan jag köpte

japp, här är den. måste bara sätta upp den. plastic fantastic. 99 spänn. ett kap

Tabu

idag har det inte hänt massor. tog kort på maria igen utan axelband. bilderna blev rätt snygga. tog med både system o digital. sen framkallade jag alla rullar (tre), vilket var svårare än vanligt.  dom där vita grehjerna man rullar negativet på är kassa o gamla. dom förstör negativen. jaja. försov mig i morse, såklart. har en tendens att göra det minst en gångt i veckan. speciellt fredagar. när jag kom till ksolan tittade vi på en dokumentär med Sally Mann. hon som har en utsällning nu i sthlm som jag var på. hade redan sett den filmen men dte skadar inte att se dan två ggr. jag älskar henne bara mer. när hon fotade dom döda människorna blir man rätt äcklad först. men sen ser man liken ur hennes perspektiv och får en helt annan bild. och vad är det egentligen som är omoraliskt med att fota döda människor? det är så tabu att jag känner för att fota sånt själv.

när jag dör vill jag bli fotat och ge bort alla mina fungerande organ till bättre behövande. sådetså.

har fikat med mamma också. på henrys som vanligt. käkade toast o cappucino. gott. sen handlade jag tre par trosor och två par sockar. mamma betalar.

(malin blir frisk nu!) haj


Lagerhaus i utanför tun

verkar som att min blogg är sur idag.

har redigerat filmen idag. jag är rätt nöjd! vi ska bara lägga på lite ljudeffekter när maria misshandlar malin. o så välja ut en låt på slutet. sen är den nästan klar. gär det nästa vecka. har köpt en ny klcoka förretsen! eller maria har gjort det åt mig. hon hittade den på lagerhaus i skövde igår. o snabb var väl hon med att mmsa en bild! jag älskar att alla vet vad jag gillar. köpte den per sms. kan lägga upp en bild på den lite senare.

VS.

måte avreagera mig lite. gud vad sur jag blir på intra.delagardie. lidkoping.se. först o främst är det fel på forumet. jävla skit forum. mp1 har sitt forum i vårt o vårat är totalt och misstänksamt nog borta! spårlöst försvunnen! sen hittade jag inte den där sidan där allas hemsidor o aminationer är upplagda. dessutom går det inte att skcika ett helt vanligt mail! aaah! vad är det här för skit?!

så. pust. pratar med knäpp-anton nu. han håler med mig i allt jag säger. bra. nu skryter han om hur bra hans sida är. sure biatch. synd att jag inte fattar ett skit av vad det här betyder Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; sv-SE; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1. och ärligt talat, vem gör det, egentligen?

dagens ilandsproblem är följande:
Top model vs. Sthlm live

"GOD! WHAT WOULD YOU DO IN A SITUATION LIKE THAT?!"

rök inte braj, haj.

Parfym

skrev ett inlägg förut men glömde publicera det. skrev iallfall att får hemsida är klar. är rätt nöjd faktiskt. råkade göra några fel på slutet, som att radera bilder o lite sånt. men det var lätt fixat.

malin är sjuk idag. jag mår dåligt. malin kom hit!

såg förresten Parfymen i onsdags. glömt att skriva om den. jättebra film som växte på slutet. en 4+ film. 

har ahft hål jättelänge nu o maria var på körskolan under tiden. gick ner till esteterna o tittade på när dom dreja. börjar snart. haj.

Uppsvullna ben och onyttig linsdag.

har inte hänt speciellt mkt. när jag kom hem i fredags bestämde jag o bror oss för att åka o handl på lördagen. så jag köpte ett par byxor.

har sytt igen hålet på mina cheapis. igen. o så har jag sytt lite i en klänning idag. det blev bra.

knäpp-anton skickade förretsen en alla hjärtans hälsning till mig. sedan dess har vi pratat lite. dock på msn. jag kanske bestämmer mig för att titta på film hemma hos honom i helgen.

försökte vara nyttig idag genom att käka linsbiffar o quinoa, men sumpade allt med att käka två semlor. det var inte jag! mitt undermedvetna härskar när det handlar om ngt som är fett, kalorigeneröst och onyttigt.

nu ska jag skicka samhällen till bosse.

(halkade idag förresten. mitt högra ben är uppsvullet åp några ställen o jag har ett blodigt sår på armbågen. fick en klubba av carolina när jag visade henne. o sp gick tröjan sönder.)

Pizza med chips

har shoppulerat som en galning dom få dagar jag bott här. det känns iallfall så. har köpt skor, klänning/tröja och en prickig tröja. hitta skit snygg klänning på hm som var lite förstor. o en som var gjord för malin. plus ett par acnejeans för 1100 (eller ngt) som det var 75% rea på. blev kär på avstånd. synd att mitt ass har svårt för att anpassa sig. säljer det gärna för vad som helst.

skulle gå på utställning också med hon som heter mann i efternamn och fotar döda människor/hundar. det visade sig att shopping faktiskt tar en hel dag även om man shoppat dagen innan. vi ska göra dte imorgon. gå på utställningen alltså. o sen ska vi nog gå på bio. hade för övrigt namnsdag igår för er som inte vet. viktoria. jag heter sara, maria, viktoria larsson.

har dessutom käkat pizza, chips med dipp och sett på house idag. blev mkt besviken på dagens avsnitt.

har inte sett ett enda felicityavsnitt på hela veckan. två dagar visserligen.

Stockholm live

är hos syster nu. kom igår. tre o en halv timme tog det. jag hatar dom tågen. doms ka alltid stanna var tredje minut. hur som helst satt jag bredvid en konstig människa som blev sur när jag tog upp hans vantar när han tappade dom. sen när jag skulel gå på toa (jag satt vid fönstret) så somna han naturligtvis och blev skiträdd när jag petade på honom. o så snarkade han.

syster är i skolan nu o pluggar. kommer hem vid två igen o då ska vi väl göra ngt. tror vi ska shoppulera lite. o gå på utställningar. jag känner mig jättedum för att jag inte fattar hennes hemladdningprogram. men jag har lagt över massa bra musik o film till våran externa hårddisk. babel, elvira madigan, lite avsnitt av l word o all regina spektors musik. o lite till. ska ladda hem lite annan film o musik. tingsek o sånt. o så tänkte jag requiem om den finns.

på onsdag (alla hjärtas) ska jag o syster försöka hitta en skön o billig resturang. kan ju hitta på ngt iallfall.

ha det braj, haj

Tasse kaffe

har ingen feber idag. jag fryser men det är nog rätt kallt här. mamma är o hämtar fotöljen nu. gick inte förra veckan för dom hade inte fått in den. även om dom lovat. ricky är nog o tränar. har för mig att ahn sa att han inte skulle det men vad skulle han göra annars?

vaknade kl 9.30 av att katten jamade högt o ville ut. blev sur o kastade en socka mot honom men missade. då hoppade han upp i sängen o ville bli klappad. gick jag upp o käkade tacos. kanske inte jättenyttigt men jag var sugen. sen satte mig i soffan med en kopp kaffe o kollade på dubbelavsnitt av scrubs o klappade lucifer. ja, han heter så. nu sover han där under mitt täcke.

75794-4

Jävla fan

ja. jävla fan. har feber. här tror man att flera veckors stolspiller upp i röven ska hjälpa mot alla jävla sjukdomar. men nähä då! den där sara är ju sjuk hela tiden så henne kan vi väl attackera igen. på sportlovet också. helvetsfansjävlaskit. får jag halsfluss nu igen då ska jag stämma varje jävla medecinföretag i hela jävla världen.

jag är resistent mot medicin.

dricker kaffe för att jag inte ska somna igen. jag måste börja äta bättre. får börja med en sara-ska-äta-nyttigt-och-mycket-varje-dag-schema. det är så mkt lättare att bara äta godis o smörgås hela tiden. man blir mättare o allt möjligt. sen när våren kommer ska jag ut o springa. längtar efter det. o spela fussball. det var länge sen. fotboll är nog världens roligaste sport o motionsform. o så ska jag börja dricka minst en liter vatten varje dag.

Byta namn

funderar på att byta namn. 

Förnamn: Mig

Efternamn: Själv

haha "Hej jag heter Mig Själv"

malin har tagit kort på mig idag. med bar överkropp.  trodde jag skulle gilla det- är ju trots allt tjackis. men jag kände mig lite obeväm. fast ändå inte. lite.

tog kort på maria också. hon tog dock bara ner axelbanden. tog med systemkamera.

Alltid

  man kan ju tro att fotolektionen är jättekul. men inte när man inte har ngn inspration.

Sida

har idag vart skitglad för att vi nästan gjort klart hemsidan. men istället klanta jag till det på ett sätt som inte är acceptabelt. en hel sida försvann. men nu har jag o maria fixat det igen. hon står för texten o jag står för det tekniska.

har vart på Henrys idag. lovade mig själv att inte ta en toast emn gjorde dte ändå. fast denna gång med saft o inte cappuccino. det var iallfall gott o jag tog extra dressing till. typ 1000000 kaloriger per gram.

skulle fixa frillen igår. ska ju få det ljusare. hade egentligen tänkt att göra ngn sort slingor igen men frisörens guru tyckte inte alls så. vi avfärgade mitt svarta/bruna hår. satt i 3 timmar och 30 min. avfärgade 3 ggr. det är ljusare o mer än fyra nyanser av brunt. trodde jag skulle dö av allt hårryckande gurun tycktes roa sig med. o när lousie (frisören) sa att vi skulle försöka få tillbaka min naturliga hårfärg sa gurun "nej, den är ju förskräckligt ful". hatar henne.

jaja. nu ahr jag studiepass o jag måste göra matte. o svenska. o samhäll.

ha det braj. haj

Vulgär

jag har läst den mest vulgära blogg jag ngnsin läst. herregud. honom vill man inte ta råd i från.

gillar det ordet förresten. vulgär.

nu måste jag ta mig samman o göra lite läxor.

haj

Holic

I'm Darth Vader, I know what I'm made of

tackar vet jag the knife. dom gör min dag.

tänkte vakna kl nio idag för att göra läxor, men så upptäckte jag att klockan var så mkt att ajg bara skulle få sova 6 timmar. så jag skulle gå upp 10.10. men gick upp halv elva. vilket är typ smama sak. tog lite kaffe o klappa katterna. sen satte jag mig vid datorn för att spela sims 2. vilket egentligen är ett tråkigt spel men som är beroendeframkallande. borde stå samma sak på det spelet som på snus o cigaretter. Denna CD-romvara kan skada din hälsa och är beroendeframkallande. sen skulle jag göra alla läxorna men så kom jag på att internet är mkt roligare. men snart är tiden inne.

jag måste sluta med mina impulsköp. tänkte köpa ngn rengöringsmask på body shop igår för 150 spänn som jag aldrig kommer använda. använde kortet men det gick tydligen inte eftersom dom inte hade kontakt med min bank för att det var ett electron-kort. o jag hann inte ta ut pengar eftersom jag skulle med bussen hem. tur var det. fick tvinga mig själv att inte åka med mamma o shoppulera idag. tur att hon åkte tidigt. hon skulle köpa en fotöj. samma stil som soffan. vi kom på att den vinröda-bruna fotöljen passa skitdåligt till vår nya soffa i beige-brunt. det är helt fel stil på den där fotöljen. jag hatar den.

Kall fakta

min katt är lika rastlös som mig. håller på att bli galen av att han ska låta så där krävande hela tiden.

hur som helst har jag inte gjort så mkt idag. köpte två par örhängen o ett linne på hm. är trött på att dom alltid beställer in dom fulaste kläderna hit. sen åkte jag hem. haft en riktigt bitter dag. har bara gått runt och klagat. så jag behövde den där semlan när jag kom hem. har ätit två idag. det finns en kvar som jag antagligen tar i morgon. blev sur för att mamma inte köpt ngt godis. o att jag måste vänta skitlänge tills jag får se 70´s show och nostalgi-felicity igen. fast jag har mkt att göra i helgen. samhällen, matten, svenskan, engelskan och kommunikationen. jag tror jag prioriterar matte, samhäll och kommunikation först. o det är no way in hell att jag klarar att göra det i helgen. så antagligen kommer jag knappt att göra samhällen o köra på matten dagen innan provet. kommunikationen är jag ju ändå försenad med i mer än en månad så vad gör det att skita i den lite till?

borta bra men hemma bäst. lägg då märkte till mitt motto under kortet. tv är lärorikt (och alla är söta). det kommer jag nog långt med. kommer antagligen skaffa massor med hemska barn som jag senare dödar o lägger i min syster frys för att fortfarande få barnbidraget (lägg märke till att jag får flerbarnstillägg) och gifta mig med en svettig, kalhuvad gubbe från tv4-nyheterna (som kallas Damien, haa).


Bitte

vi är i en patetisk situation. lite bitterljuvt visserligen. har vart på Henrys café och käkat en kycklingbaguette, cappuccino och en semla. ja, det var gott och ja, jag blev väldigt mätt. vad heter det när man är över mätt förresten? döende mätt? eftersom om man äter för mkt kan man ju dö. för skit mätt räknas inte som över mätt.

har haft foto men inte gjort ngt. har ingen som heslt inspiration. är sur sen någon snodde mina negativ för några veckor sen. men ska åka till syster på lovet o då tänkte jag ta om några. hoppas att hon sminkar sig.

har tänkt på att köpa en digitalkamera till ett billigt pris. kan ju ha en som inte är så jätte bra. då kan jag ju råka göra sönder den eller tappa bort den utan att det gör ont här.

jag måste köpa shans dvd, farväl falkenberg, kill my darlings, tinmmarna och ngn mer film..

RSS 2.0