Om Gud Vill

nu har jag sett Om Gud Vill. inte världens bästa film direkt. men jäklans bra foto. jag blev riktigt förvånad. inte alls vad jag väntat mig. skådespelsinsatserna kanske inte var briljanta, egentligen var dom riktigt dåliga. fast jag önskar att det var jag som filmat. riktigt snyggt.


lägger in lite sköna bilder från filmen sen.

tre plus. enbart för fotot. o kanske lite för tystnaderna. jag gillar dom.

TV

fredagsgodis är bra för magen.

idag har jag försökt fixa ett expriment i fotot. det gick inte alls bra. men får försöka fixa det ändå. kanske kan scanna in o fixa i photoshop eller ngt.

måste rätta till ett fel. "Första, Andra, Tredje" börjar visst nu på måndag. "Äntligen Hemma" börjar på tis. måste också tipsa om att Primal Fear går på tv4 film nuförtiden.

Swedish Tv Party

hade totalt glömt. Boston Tea Party började ju idag. på 5:an. dte var faktiskt ganska intressant o roligt. har velat lägga in bilder på alla program, emn eftersom det är ngt fel o inte menyn kommer upp så får vi vara utan.

Start

happ. jag har egentligen ingenting att säga. men känner att dte är dags.

tv om tv har börjat igen. dte är bra. heroes är en bra serie också. första, andra, tredje skulle börja på 4:án på måndag har jag för mig. med Ernst kirchteiger (är inte hundra på stavningen). mm. jonas o musse har ju ett program om religion nu på 1:an, såg första avsnittet. det var bra. kanske inte som morgans 30 dagar, men intressant var det. funderade på hur min religion skulle vara. fast jag skulle inte vilja ha ngn. house har ju börjat igen också. åtekommer om jag kommer på ngt mer program som inte redan har nämnts.

JUST DET! Svampbob fyrkant-maraton på nickelodeon imorgon! det var idag också. lyckligare kan man väl inte bli?

Jej

Nu kommer äntligen dom efterlängtade bilderna  på Quentin Zackarias Nicolaj.





kissen 5
kissen 4
kissen 3
kissen 2
kissen

Pitsa och Katt

jag har fått en katt. Den är grå och har svart näsa och svarta morrhår. Den är 11 veckor på söndag. Jag har döpt honom till Quentin (efter Tarantino) Nicolaj (efter Nic Schröder) Zackarias (efter okänd).
Nu sitter jag hemma hos Malin the greatest. Vi (plus Maria och Annes) har precis kollar på Little miss sunshine, fem plus. rakt av.
Snart bär det av på fest till tolsjö. Jag är välldigt snygg och det har tagit mig sisodär 3½ timme att få till den rätta frisyren. 
Snart kommer pitsa.
Pusshej

Bilder kommer inom kort

RSS 2.0