bitchslapa datorn o fick ont i handen

vad fan? är det nu jag dödar ngn? menyn är borta igen. jag blir upprörd av sådana här saker. snart. jävla blogg.se, vill inte ni att jag ska blogga? är jag så jävla tråkig? blondinbella är fan tråkigare. förstår inte grejen med att stödja henne genom att läsa hennes blogg. man blir ju bara arg.

och så blev också jag en av dom som skriver om henne i min blogg, allt pga att menyn inte kommer upp. damn you blogg.se!

Yesa

jag dumpar Chapter6 nu o går den naturella stigen.

ser ni vad som kommit tillbaka? menyn!

ikväll är kvällen då det roliga börjar. och slutar. det är ju sista dagen på påsklovet o jag har inte kommit ngnstans med mitt tänkta studerande. det roliga är ju självklart att veckans avsnitt av 100 höjdare är ikväll, 21.55 kanal 5. kl 20.00 sänds också första avsnittet av So you think you can dance - Scandinavia, samma kanal.


image116

3

jag har så jäklans mkt film jag måste se. blir nästan lite stressad. så nu sitter jag här o lyssnar på Absolute Relaxed-skivorna. favoritlåten är Tor cheney nahana med Sacred Spirit, mest för att det låter som att dom sjunger "jag kan äta anna" i refrängen.

var bjuden hem till maria på tre-rätters igår. jäklans gott, en trevlig tillställning. berättade om maten för syster och hon blev lite avis. jag vet precis vilken efterrätt jag ska bjuda på om jag har middag.

100 Höjdare

jaja, det har fortfarande inte fixat sig, men skit samma. för 100 höjdare börjar ju idag! missa inte! kl 21.55 på 5:an. ett måste.

Ständigt problem

jag dödar ngn snart. varför händer det inget när jag klickar på "ändra textredigerare"? varför försvinner den där skitmenyn hela tiden? aah, irriterande!

m. jag har egentligen endel att skriva, men kommer inte på ngt nu, eftersom jag är så irriterad över att jag inte kan lägga in bilder eller ha fet stil. även om jag inte ska göra ngt av det så vill jag ju ha det alternativet!

jag återkommer när den här skiten har fixat sig.

RSS 2.0