Filmfestivalii

bio för massa pengar! nähä! för det var ngt det inte gick åt pengar till! utan mest bensin o godis.

ja, jag har filmfestivalat





There will be blood
är absolut en film som inte liknar ngn annan. JAG ÄR EN FALSK PROFET OCH GUD ÄR EN VIDSKEPELSE! klockoreno. 4+ o dte är precis vad den är värd! det fanns många lugna stadier, o det var inget fel på dom. gå o se, gå o se!





Barnhemmet, också en fantastisk film. skräck från spanien. klassisk, genomtänkt skräck. jag blev skiträdd, jag grät för första gången på bio o satt sedan o log. jäkligt snygga förtexter också! uppskattas mkt. 4+




Klassen
, en estnisk film som blivit kallad för låtsasdokumentär. började lite taffligt men fortsatte hemskt bra. om en kille som blir mobbad. gillar hur filmen koncenterar sig på vägen och inte vägen till slutet, om ngn förstår? slutet är bara slutet, och det är inte det filmen går ut på. kan inte bestämma mig för om det verkligen är över en 3:a men, wattaheck, jag känner mig givmild! 4+! låt det regna 4+or!

 

Betapet

Jag har blivit en sucker för Betapet, o jag suger ganska hårt på det. Men jag är bättre än endel iallafall. Jag får vanligtvis mkt skit för att jag inte är lika språkbegåvad som tillexempel språkgeekarna josefine och mutant-magnus, men, jag vill poängtera att muntant-magnus enda riktiga intresse är just ord, så egentligen har jag inget att skämmas över. De är ju på sin planhalva så att säga. UTMANA MIG I SCHACK DÅ FÖR ATTAN!

Så, jag ville bara få ur mig det där. Jag gillar inte riktigt att bli så retad för ngt jag inte påstår mig vara bra i! Eller att förlora, det är upp till dig att bestämma.


Dansbandskampen

Japp! Dansbandskampen. Nu när jag fått reda på vem det EGENTLIGEN är vet jag inte riktigt vad jag ska ta vägen. Men, faktum kvarstår. Det är ju kul som attan!



Valvaka med Fredrik och Filip

Valvaka ikväll! Jag sätter mitt liv på Obama.



 23.20 5:an!

Mammas Nya Kille



MNK!


Israel 07, Teapacks, push the botton




Hahaha, jag har hittat min favoriteurovision-låt! IGEN! Den bästa ngnsin!

"Always keepin' it real"

http://sakerunderhuden.blogspot.com/2008/10/andra-inlgget-om-abort-och-anna.html

LÄS FÖR FAN





Hennes blogg är jäklans bra också, så fortsätt med dom andra inläggen med när du ändå är igång.

RSS 2.0