Idag har jag känt mig lite såhär.



xhtml (för att html 5 verkar lite avancerat)


Jag vill inte koda mer. Och jag tycker synd om den som ska läsa det här, för rörigare kan jag inte skriva det.  Det behövs så jäkla mycket tags för att få en jäkla lista! Plus att jag inte är 100 på det riktigt. Nu när jag kodad klart allt det här (väldigt mycket mer än vad som syns på bilden) inser jag att det kanske egentligen var en massa mer grejer och tags och hyperlinks jag skulle ha tagit med. Jag undrar lite om jag måste göra om det.

borstatander.gif


Island och Hedvig och röstmemo.

När jag och Hevig var i Island började jag rita lite extra mycket. Jag målade tusen porträtt på henne under dom långa bussturerna till campingplatser och nationalparker. Jag tycker inte att det blev så likt såhär i efterhand, men det är väl inte det som räknas. Hon blev mer och mer lik en islänning tycker jag. Sen tröttnade jag lite och målade mina fötter istället.

 

I natt kunde jag inte somna för jag hade precis läst SCUM och var allmänt upprörd. Så jag spelade in min röst och det den sa i ett röstmemo. Det är roligt att lyssna på sånt dagen efter för jag var upprörd över att nyheterna ibland rapporterar om att vi får allt sämre ryggar för att vi sitter för mycket. Jag tänkte att kvinnor alltid haft dåliga ryggar för all skit vi fått bära och ta hand om men först nu när män också har det anses det vara ett problem. Och det är väldigt roligt för så är det ju inte. Jag måste ha tänkt det som en metafor.

Maffiachick och pedanten

Dom senaste dagarna har jag läst mycket Galago, vilket resulterat i att jag bara kan måla så.

Och jag tycker faktiskt att det är väldigt snyggt och roligt, men en aning tröttsamt.


Jag är sjuk


Broshan och Tea vol.2


Broshan och Tea


Så ser det ut

Så nöjd ser jag ut i mitt rum!

Tea har legat och flåsat mig i nacken hela dagen, mys

Datorspel

Alltså. Datorspel och lärande I är fan en helt fantastisk kurs! Jag kommer få analysera lärande, genus med mera i spel som jag väljer själv att spela. I oktober kommer jag delta i en internationell konferens i Secondlife! Som är obligatorisk! Ha, åh, umeå.. Vilket universitet..


Jag har flyttat in hos min bror och agnes


Idag fick jag världens finaste tröja av Hedvig

Den är glow in the dark. Mycket fin julklapp

RSS 2.0