Pickup lines

Det här är alltså vad jag ska säga om jag vill ragga på mig själv



Your Pickup Line Is
Can I buy you a drink - or do you just want the money?
The Magical Pick Up Line Generator

Film o Mat

happ. börja skolan har inte varit en trevlig upplevelse. iallfall inte engelskan. det andra är väl bra.

igår fick jag min första lön! mer pengar än väntat. jag fick också alla dvder jag beställt. så jag har egentligen bara ätit och tittat film. såg på Snatch (som jag förut bara hade på vhs) och American Beauty (som jag bara sett på tv). bra filmer må jag säga. den sistnämnda har jag redan recenserat i ett tidigare inlägg, om ngn är nyfiken.



Turkish: Fuck me, hold tight. What's that?
Tommy: It's me belt, Turkish.
Turkish: No, Tommy. There's a gun in your trousers. What's a gun doing in your trousers?
Tommy: It's for protection.
Turkish: Protection from what? "Zee Germans"?


image52


"Ah, dogs. Sure, I like dags."


           

11 vs. 18

You Are 11 Years Old
Under 12: You are a kid at heart. You still have an optimistic life view - and you look at the world with awe.

13-19: You are a teenager at heart. You question authority and are still trying to find your place in this world.

20-29: You are a twentysomething at heart. You feel excited about what's to come... love, work, and new experiences.

30-39: You are a thirtysomething at heart. You've had a taste of success and true love, but you want more!

40+: You are a mature adult. You've been through most of the ups and downs of life already. Now you get to sit back and relax.
What Age Do You Act?


sa inte jag att jag var 18 förkorta år?


Extra, extra

det är så jävla skönt att veta, att imorgon kommer jag inte jobba.

dock, och det är med sorg i min röst jag säger det, ska min bror flytta samma dag som denna uppfriskande nyhet jag precis uppmärksammat inträffar. nu kommer jag vara helt ensam. fast det finns ju vissa positiva sidor med det hela. jag har tex ca 1000 extra kanaler eftersom jag får boxen. jeej! lycka! har varit helt vimsig hela helgen eftersom jag inte vet vad jag ska titta på. såg på Lair, lair igår. jäklans vad inte bra den var. hade lite högre tankar om den filmen. undrar hur gammal jag var när jag såg den sist. om jag ens sett den innan, för det känns som det. hur det än är så är det inget bra betyg.

Kalasa

happ. nu har man vart på 4 släktkalas på 2 veckor. dessutom är jag 18 alldeles förkorta år. varför kunde man inte fått stanna i åldern vid 6-7?

hade ilalfall en ganska trevlig födelsedag. cyklade iväg till dagis på morgonen, där bjussa dom på chokladbollar. åkte sedan hem en halvtimme tidigare o höll på o dö av motvinden (jag har upptäckt att min kondition är kassare än jag trott). hemma satte jag mig i soffan med resten av familjen och berättade om cykelturen, sedan kom mamma in med presenter o alla började sjunga. sittandes. jag halvsatte mig upp, sträckte ut handflatorna o skrek "STOP, ni kan inte sitta ner o sjunga för mig!". jag fick många bra saker. jag är så stolt över deras kreativa hjärnhalva. sedan blev det kalas o alla släktingar kom hem till oss o käkade planka med potatisgratäng. hur god som helst! består av potatis o grädde.

igår var jag på liseberg med familjen. trevligt må jag säga. mamma vann 2 kg choklad, en dvd o en låda med chokladhjärtan. jag vann en dubbelplopp o spelade bort ca 70 kr. åkte uppsvinget, som var till en förvånande belåtenhet.

idag har jag varit på morfars kalas. han fyllde 82.

på måndag är det bara en vecka kvar som jag ska jobba! hurra, hurra, hurra, hurra!

RSS 2.0