Midsommar och muffins

midsommar. kallt o blött. jag är sjuk. har dessutom bara ätit en tredjedels amerikansk muffin idag o nu är jag så hungrig att jag mår illa. jag vet inte riktigt vad jag har att säga om midsommar än. den var konstig iallfall.

Sommarlov!

sommarlov!

jag fick helt gratis en digital kamera. skitbra är den! hela 1.6 megapixel!


image36
årsgång 1980 tror jag


imorgon ska vi dra oss till stockholmia o kolla på en utställning. måste gå upp skittidigt. tåget går 07.25

Sista dagen

idag har varit en hemsk dag. bara ångest. skrev ett mail tilll bosse om att jag inte klarade samhällen.

Samhället

den här jäkla samhällen. jag har knappt kommit ngnstas. jag trodde att jag visste vad jag skulle skriva, men nu fnns ju inte den infon jag skulle ha. fats den goda nyheten är att ajg vet hur jag ska skriva. om jag nu bara kunde ha lite flyt o hitta ngn människa som skrivit om det jag vill ha reda på.. jag ska sitta här hela natten o skriva. jag har druckit kaffe. o då menar jag kaffe o mkt lite vätska. o imorgon ska jag gå upp tidigt o skriva hela morgonen. sen är det inlämningsdags.

jag har fått jobb! jag ska städa. inte skitkul men det är ett jobb! tar tydligen över min gamla klasskamrats arbete. hon har bytt upp sig.

Hej, Sommar

Hej Hej Sommar har börjat!

nu har jag bara tre uppsatser kvar att skriva. inte så illa pinkat. idag har jag tänkt att göra klart två av dom. om inte, så en och en halv. och imorgon på studiepasset ska jag isåfall göra klart den ena halvan och göra hälften klart av den sista uppg. sen åker jag hem o gör klart allt. o sen är det sommarlov! fy fan vad bra jag är.

Sommartv

Sommartorpet har äntligen börjat igen! i löv Ernst Kirchsteiger! dessutom har reprisstarten av Musikministeriet och Världens Modernaste Land börjat. synd bara att jag sett alla avsnitt. men ändå! jag älskar sommaren.

jag har äntligen sett Santa Sangre. en riktigt skön film med mycket symbolik. och mycket blod. i like.


47% Färdig

japp. nu är nästan hälften klart. o det har jag gjort på 6 dagar. om 5-6 dagar ska allt vara klart. o det svåraste är kvar. så jag måste verkligen öva på disciplinen.

nationaldagen går obemärkt förbi.


snart är det dags för fussball! jej!

Plugga Karneval

karnevalen igår. alla drack utom jag, eftersom jag varje år ska göra läxor just den dagen. nästa år! då! och jag gjorde läxor också, till skillnad fårn förra året. kommunikationen är över!

idag har jag tyvärr inte gjort ett skit. det betyder att jag måste göra dubbelt så mycket imorgon. vilket är en aning deprimerande.



jag kommer sakna mitt o malins msn-ångest-tjatande dagarna framöver. finns det internet i marseille?

33.3 % Färdig

jag blir helt galen på bildserieanalysen. jag är fortfarande efter i schemat, men jag tar nog igen det en aning idag. jag har ju många halvfärdiga projekt. bildserieanalysen, shakespeare, essän och kommunikationen kommer att bli klara idag. 3 st stora arbeten alltså. sedan får jag jag väl ta o börja på lite annat. jag kommer klara det här. 

Global Fussball Ok!

fy satan vilken spännande match! det faktum att svergie spelade skitbra i första halvlek o gör 3 mål är ju otroligt. men efter knytnävslaget från dansken i sista två var ju det mest spännande! slappare säkerhet får man ju leta efter! tolalt 3 danska supportrar inne på plan o dessutom att en som slår till domaren är ju skandal. mkt spännande. domaren gjorde rätt tycker jag. lite synd om dom danska spelarna, men själva danmark förtjänade det ju lätt. jag har fortfarande inte hämtat mig.




jag är efter i schemat. redan. sabbade det första dagen.

15.13

jag har 15 olika läxor att göra fram tills vi slutar ungefär. betygen kanske sätts dagen innan. av dom 15 läxorna är många avgörande för betyget. varöfr gör jag såhär varje termin? o det blir bara värre o värre för varje år. efter studenten ska jag ha ett lungt år o sen ska jag verkligen satsa.

13 dagar med riktig jäkla hetsplugg. jag ska klara det.

10 h

jag hade tänkt att göra läxor idag- egentligen har jag ju gjort det, jag har läst prep. men det är ju en bra bok o jag hade läst den även om jag inte behövde. så jag ser det inte som en läxa. hur som heslt vet ju maria vad jag pratar om när jag säger att man får ett desperat behov av att städa när man hr läxor att göra. så¨idag har jag städat hela huset och duschen. vilket var jobbigare än vad man kan tro. men jag har gjort upp ett schema som jag inte får komma efter i. o det tänker jag inte. så i helgen kommer jag plugga minst 10 h .

D ringde igår. vi pratade i ungefär 2 h. jag har saknat honom en aning under det 1½ år vi inte träffats. om man inte räknar den gången han o jonatan åkte hem till mig o drack proviva i 5 min innan dom åkte hem igen. vi bestämde att leka lite i sommar. vi får väl se om vi står ut med varandra eller inte.

RSS 2.0