Rite

funny pictures of cats with captions


åh! vilken underbar dag det är!

Det här har varit den sämsta dagen någonsin. På tunnelbanan hem till min syster möts jag av en sl-kontrollant som tittar på min nyinköpta remsa med reducerat pris. Och så blev jag skyldig sl 1200 kr. Jag hade tänkt köpa ett 7-dagar kort men ångrade mig eftersom jag räknat ut att det skulle bli billigare att köpa en remsa. När jag väl kommer hem upptäcker jag att jag blivit sjuk, mår kasst och slutar aldrig frysa trots ett långt, varmt bad. Problemet är att jag måste handla mat. Stiger huttrandes upp från min värmeisolerade bädd och börjar förbereda mig för att gå ut (vilket betyder tights, byxor, två koftor, vantar, mössa). Går likt michelingubben mot coop där jag handlar det viktigaste plus godis. När jag ska betala står det "köp medges ej". Lugnt, tänker jag och tar bort två av de dyraste sakerna. Samma sak händer igen. Jag tar bort vara på vara men till sist tvingas jag gå hem tomhänt.

Sammanfattat är jag en sjuk, pank, snål idiot.

Noacigans av mina saker.

Det går verkligen dåligt för mig. Förlorat mer än 100 poäng och jag mår lite dåligt. Jag hatar att jag glömt av alla ord. Är nästan som i början.


Känns som att jag förlorat mycket senaste tiden. Önskar att min nonchalans, acceptans, ignorans kan få det jag förlorat tillbaka.



RSS 2.0