Skitdag

dagen kunde inte ha börjat sämre. vaknade kl 10.00. försvovit mig 1 ½ timme. går upp. värmer kaffevattnet i micron. blev för svalt. värmde mer. för varmt. häller i kaffe o sätter muggen på bordet. tänker att jag kan ta i muggen med tröjan. spiller ut allt kaffe på bordet. o jag som är jätte sen. ja. sen komer jag iväg med fett hår och går på bussen, vem ser jag inte där om inte min gamla klasskompis/ex. hälsar och sätter mig på sätet bakom, han sitter där jag alltid brukar sitta. kommer till matten när det är 20 min kvar. gör ingenting.

ja. så nu är det dags för en tur till Henrys café.

Dimma

det är dimma ute idag och jag har fortfarande ont i armen.

var o såg fanny o dom igår. skitbra! jag blev till o med överraskad. träffade jocke där också. han var med knäpp-anton o dennis. tror jag iallafall. eller så var det linus. sen hände det inte så mkt mer än att jag såg en kass film på ettan. otroligt klyschig. se den inte.


Klänningen jag tänkt köpa på De Nimes

Klänningen jag tänkt köpa
ja, jag provar klännignar och tar kort på dom

Ett stycke stel arm

jag o maria höll på att blåsa bort o det var skitkallt.
jag o maria kl 2 i väntan på buss


vi var hemma hos maria o kolla på saw 3 igår. och lite extramateriel från smala sussie. käkade kall pizza som faktiskt hade stark sås och inte bara mild sås som kallas stark. jaja. saw 3 var inte lika bra som jag tänkt mig men helt klart duglig o värd 3 av 5.

idag hade jag satt klockan på halv 11 för att jag för en gång skull skulle komma upp, men nähä då! vaknade ungefär halv två isället. o när jag skulle käka frukos var godiset nästan uppätet så jag fick nöja mig med några ynka torra lakritsbalkar o kaffe. sen tittade jag på tv i sängen och skulle gå upp för att, ja. göra ngt annat. då sträckte jag armen på ngt vis och kunde varken röra på den eller andas. höll på att börja grina. så mamma matade mig med alvedon o ipren o sen fick jag luta mig mot bordet o försöka dricka vattnet. men det hjälpte inte speciellt mkt så mamma smörjade in mig med linement och nu kan jag tack o lov röra mig igen.

ska snart se fanny o dom spela på sockerbruket o jag hoppas att jag får mat snart. ha det braj. haj

from 12.34 to 16.20

studiepasset är inställt så jag måste sitta här skitlänge. jag vill att bror ska komma hem så han kan köra mig.

ikväll är det film som gäller. ska ta med en klänning till beppe så jag kan hoppas att den passar o att hon köper den. hur som helst ¨så är det fimdax igen. älskar sånt. vi ska se saw 3 och så ngn mer. ska ta med ngt som backup ifall saw är skit. Knäpp-anton har inte hört av sig mer och damien vill att jag ska ringa.

jaja. hej.


Livet är en fest.

jag hatar det här jävla mellanstadietjafset. jag får ångets av sånt här.

tänkte köpa en klänning. den är väldigt fin. men fan. jag har svårt för att tänka nu. nå mig ngn annan dag.

I just wanna grab some nuts

Malin är het. hennes ord faktiskt. vi var på De Nimes idag och provade klänning och byxor. maria höll kläderna.

precis haft mentorstid/klassråd. vi ska åka till stockholmia som en studie- nöjesresa. yeah. det blir nog bra.

jag har verkligen inget att göra. studiepass suger ibland.

Akut

kommunikationen gnager på mig. det stör mig en aning. jag borde egentligen bara göra den där grejen.

knäpp-anton ringde mig idag. det är hans nya namn. vi pratade om inget speciellt o jag frös. inte nog med att det ska vara kallt ute, det ska dessutom vara det inne. jag behöver en toast på henrys.

Babbel

har sett babel nu. ännu en 5+ film i min hjärna. svin bra. höll på att missa bussen bara.

har fortfarande inte gjort några läxor. men det kommer med tiden. medieanalysen är ju praktiskt taget klar.

näpp. nu ska jag beställa biljetter. haj


mamma och die katze

mamma och die katze
mamma hälsade på katten i morse. eller var det tvärtom?

Gudars

jag känner att jag på ngt sätt glömt bort det här med att skriva.

jag har idag i alla fall inte gjort så mkt. börjar få riktigt mycket ångest inför tisdag. och att jag inte gjort medieanalysen än. scheisse. det jag i alla fall kan trösta mig med är att heddan ska ta med mig till skaras osäkra gator för att se Babel på bio imorgon. och så är det såklart p3 guld på onsdag.

har scannat in några kort på datorn idag och lagt ut dom på blddagboken. egentligen är det lite småknäppt eftersom jag inte använde dagboken som en dagbok då. jaja.


RSS 2.0