Fool's Garden




Min absoluta favoritlåt när jag var en dunken-lekande liten unge!

FILMFESTIVAL

JAG ÄR I EXTAS!


Har varit inne på bio kontrasts hemsida o kollat filmfestivalprogrammet. Massa filmer jag vill se!

Här finns det.

Är så jäkla sugen på att se alla nu. jäklans jobbigt att vänta till 18 Nov. Men, låt gå. Mest sugen på att se "Låt den rätte komma in", "Klassen", "Barnhemmet" o "Margot at the wedding".

Är det förresten ngn som är sugen på att se nya Bond-filmen, "Quantum of solace", med mig? Säg till för attan! 31:a bokar jag biljetter för två!



Boston

ja. att uppdatera. eller att inte uppdatera.

som vanligt när det gått en tid har jag svårt att komma på ngt att skriva. men det brukar ju komma igång igen sen.

kan ta upp frågan om LAFs existens. vi har inte alls många medlemmar längre. inga höga toppar utan djupa dalar, jag förblir positiv.

Boston tea party började igår, vilket som vanligt var en fröjd att se.


Böcker och andra slumper

hallå!

Det slog mig precis nu när jag sitter o lyssnar på drop out med laakso.

"You should move abroad
you would love New York
there's a million more girls worth fighting for"

Vart fasen är min "Räddaren i nöden" av JD Salinger!? Vem har jag lånat ut den till? Är det Hedvig? Jag har för mig att jag lånade ut den till henne, men har också för mig att hon lämnat tillbaka den. Har jag lånat ut den till Erika? Eller har jag tappat bort den?!

Vad är det med mig o böcker? VART ÄR MIN "ETT ÖGA RÖTT"!?

Varför ska mina favoritböcker försvinna? Tror nog faktiskt att Räddaren i nöden kanske tillomed verkligen är min favorit. Jag har tillomed analyserat den två ggr. Måste betyda ngt.

                   

(haha, vad är oddsen; när jag söker på "räddaren i nöden jd salinger" dyker inte bara den bilden jag är är ute efter upp, utan också "ett öga rött". Mänskan som har bilden med "ett öga rött" har dessutom, precis som jag, helt spontant, skrvit en analys där man jämför de båda böckerna)







Ni som har böckerna, ni vet vart jag bor.

LAF

Tyvärr har er ledare vikt sig för pressen från en påtryckande förälder. Därför vill jag nu att vice ordförande tar över LAF för några dagar. Vi kan se det som att jag spionerar på fienden, listar ut deras svagheter. Josefine eller Joacim får slåss om titeln.

Varsågoda

RSS 2.0