Hetsplugg

"jag har 15 olika läxor att göra fram tills vi slutar ungefär. betygen kanske sätts dagen innan. av dom 15 läxorna är många avgörande för betyget. varöfr gör jag såhär varje termin? o det blir bara värre o värre för varje år. efter studenten ska jag ha ett lungt år o sen ska jag verkligen satsa.

13 dagar med riktig jäkla hetsplugg. jag ska klara det."

o herrejävlar! det här var alltså för ett år sedan. jag är så jäkla impad av mig själv. jag klarade ju det! 15 uppgifter på 13 dagar! det är ju sjukt! shit pommens.

o grejen är att jag har ångest nu. jag trodde att så mkt som jag har nu har jag aldrig haft. gudars, det här är ju rena barnleken mot förra året! 11 uppgifter på 17 dagar. jag är ju så gott som färdig!

Bitterljuva liv

tittade på Lars Noréns tolkning av Hamlet för en stund sedan. den andra akten. aah, det är ngt bitterljuvt med teater. jag gillade den verkligen. hade gärna velat se den live.

image124



Just nu pågår Lost in Translation på svt 1. en 4+ film som både jag och tvtidningen har samma åsikter om, för en gång skull.




och precis efter denna skapelse börjar en av de bästa filmerna jag skådat, Zigenarnas Tid på svt 2 kl 00.05. också här är jag o tvtidningen helt rörande överrens, 5+.
Plötsligt händer det



Bal

förresten. tänkte skriva ett inlägg om det här förut, men kunde ju inte lägga upp bilder.

jag har letat balfriss på google. det är omöjligt att hitta ngt! det verkar inte bättre än att jag kommer se ut såhär:

image122

Jag

http://www.youtube.com/watch?v=CU3HEU7Bhz4&feature=related

jag har blivit så blödig..

Gratis Mamma

Idag fyller min Mutti-stalin år!

gratis rostemaskin fick hon. den är stor.

hepp. ikväll ska jag vara i goda vänners sällskap o dricka oalkoholiserad läskedryck. jag som kör! det har väl aldrig hänt förr? hur kommer jag att reagera? kommer jag få en lätt panikattack? återkommer med info om detta senare.

Söderläge

nu har Söderläge börjat! det pågår just i detta nu på 2:an, anledningen till att jag inte sitter o glor är för att jag skriver mail till cdon.

och vet ni vad? menyn är borta igen. SURPRISE!

Candy

Candy. vilken film. jag började med att hata den eftersom filmen började med att vara sådär klyschig o "jag älskar dig o allt jag behöver för att överleva är dig"-aktigt. sedan började det ta sig.

dom är kära o dom knarkar tillsammans. det är ungefär vad filmen handlar om. dom stöter på massa problem o filmen är faktiskt ganska bra. jag älskar den tragiska undertonen, som vanligt. gillar också sättet dom filmat på, dokumentärkänslan med den skakiga kameran. kort o gott är filmen trevlig o jag grinade i slutet flera ggr.

4+


image120

Trainspotting och andra bekymmer

det finns vissa saker jag blir lite argsint av. vissa av dessa är när man väntat, väntat och väntat på att Trainspotting ska komma ut på sin dvd-release. man passar på att boka den, plus shoppa cirkus 4 filmer till och en bok. händelsen ifråga skedde flera veckor sedan, om inte månader! man får ett mail från cdon.com om vad man precis gjort.

får man då något? står det då ngt på orderstatusen? NEJ.

dessutom är den nya framsidan på Trainspotting skitful.

ett mail kommer lastat!
med vad?
arghet, cdon.com, ARGHET!




vore det inte för fraktfriheten..

JA

haha gud. jag fattar inte! jag tycker jag är skitrolig ibland, men folk fattar inte.. blir så besviken. drar värsta skämtet och allt jag får till svar är "eehh". värsta bitch-svaret!

image119

jag vill ha sommar med utflykt!



kursiv text, det var inte igår!

Dirty Sexy Money

ja, det här är skitjobbigt. kan inte somna.

till råga på allt har mamma inte köpt ngn tv-tidning, så jag vet inte vad jag missar.

första avsnittet av Dirty Sexy Money var förresten i torsdags på 5:an. dock sågs inte detta av mina egna underbara ögon, men en ganska pålitlig källa (min sis) sa att det var helt okej! o antagligen är det lite bättre än så. alla vet ju att man inte kan döma en serie helt på första avsnittet, det blir nästan alltid bättre med tiden. namnet om ngt är ju excellent.


image118

yesyes

ja.. nu tänkte ju jag lägga in lite bilder från utställningen här.. men jag har ju inte ngn tillräckligt stor skanner o jag orkar inte hålla på med det. finns vissa nackdelar med analogt. men kan lägga ut en liten helhetsbild jag precis tog med alla samlade på mattan. visst ser dom ut att ha mysigt? o att det är snett är väl bara charmigt?


image117


Vernissage

ja, nu har vernissagen varit o jag måste säga att jag är lite besviken. men snittarna var exemplariska! kan lägga in en bild på dom sen.

dock missade jag Arty men sånt får jag väl gå med på. har för mig att det går i repris imorgon eller ngt.

skarafesten vill jag knappt prata om. jag såg väldigt horig ut, vilket alltid är ett plus.

"you made me gay"

sista avsnittet av Sarah Silverman har precis sänds. aah. synd att det är över. ngn dag i mitt liv vill jag kunna säga "you made me gay" eller "im totally gay for you, man". det är inte samma sak med "you made me hetro". funkar inte. dessutom är dte ju svårt med "man" på slutet, jag vore ju inte så mkt gay då. damnit!

såg på Sverige Pussas & Kramas idag. första gången, och det var faktiskt ganska kul. det är ju skit att alla kanaler ska lägga alla bra program på samma tid och dag! varför just onsdag? lillörag? är det det som lockar tro?

idag på bussen (ca 20 min-resa) tänkte jag ut massa bra argument till varför tv är bra att titta på, och, mina vänner, det slutar inte där! det hela utspelades på min helbraiga engelska! jag tror att jag visst suktar efter mvg i det ämnet, fast på ett omedvetet sätt, kanske just bara för att jag gav upp tanken häromdagen.

förresten!

jag och tre andra ska ha fotoutställning på stadshuset nästa vecka! på tisdagen är det vernissage, så kom! (det bjuds på gratismat)

RSS 2.0