Shoppuleration

har shoppulerat idag! köpte rätt mkt. hade en såndär skön känsla när jag åkte hem. ångest blandat med glädje. jag äger nu 350 kr.

har köpt medicin för min blåsa! yeah. nu ska den bort!

jag har fortfarande inte ätit ngt godis. tänkte att jag skulle göra ngt eget, nyttig godis idag. hade jätteabstines igår o var yr.

dom 350 kr som är kvar ska jag köpa film för. så dte så.


русский блудница

blåsan är kvar. and i don't like it. lingonsylt är inte min grej.

så mkt som jag har arbetet idag har jag nog aldrig gjort. höll på med foto hela tiden. hade knappt tid att äta. käkade bara ett smörgås o en låtsascappuccino på cafe klara (skolans cafe). kom hem vid 16 o skällde ut mamma för att hon inte köpt ngt pålägg. drack vatten o hällde på lite bedövningsmedel på blåsan. sen öppnade jag DV som kommit på posten. testade läppglanset. fy satan vad bra dte satt! jag försökte gnugga bort det men det funkerade inte, fick på handen ändå. försökte tvätta bort med tvål med det gick inte. så dte var jäkligt bra. synd att jag aldrig kommer att använda det.

jag hann ändå inte med allt i fotot. glömde dessutom några foton hemma. men jobba gjorde jag!

det här är förretsen min tredje dag som nyter-sockermissbrukare. jag är inte sugen. kan visserligen inte ta åt mig hela äran. blåsan gör sitt också. har gått ner ungefär 3 kilo sen jag fick den jäveln.

я стал лёгкий недовольный сегодня, этот тупой человек являться глупый на голова

Mkt Media

jag har världens jäkla blåsa i munnen. den är förjävlig o förstör alla måltider med sin närvaro. jag kan inte njuta! har tillomed fått ta till drastiska åtgärder så som starka avdomnings-halsfluss-medicin. gjorde det igår så att jag skulle somna skönt, o då började jag dregla eftersom jag inte kände ngt i hela munnen. körde en kur när jag kom hem idag också men det hjälper inte skitmkt direkt.

jäkla stressig o jobbig dag annars. sista dagen att göra klart filmen på. guess what, vi hann inte. men man fick göra lite på håltimmar också, så dte är lungt. malin var förövrigt helt galen. hade jag inte vetat att hon precis käkat godis o druckit kaffe hade jag antagligen misstänkt att hon knarkat. först sjöng hon en korn-låt oerhört dramatiskt, sen kom hon på att man kunde göra en disco-version av den o så hoppade hon omkring och låtasades ha sånadär hejarklackspuffar. jag avstår från att berätta mer. hon var kort sagt galen.

sen vart det raka vägen till tun där jag tog yrkesbilder av mamma när hon tog blodtryck o lite annat på en kollega som skulle föreställa patient. tog några stadsbilder också. några blev ok. får väl se imorgon när jag framkallar skiten.

nu ska jag skriva om ett "intressant" fotografi. hade egentligen redan hittat ett för jättelänge sen men den bliden är i skolan. får helt enekelt hitta ett nytt.

Solsken o läxor

jag är trött. den där jäkla dagboken vill inte infinna sig på negativen! dte är så svårt! om man bara hade haft ngt att ta kort på. jag fattar inte hur jag ska hinna ta allt på 4 dagar. o då också framkalla allt! jag fattar inte vad jag tänker med. jag har fasen haft två jäkla terminer att göra klart allt på. o dessutom har jag en mild depression av att varken stora uppgifter i engelska, svenska eller kommunikation är gjorda. det finns säkert fler stora uppgifter som avgör betygen som jag förtillfället förträngt. aaaaaahhhhh! o så måste jag fixa det där körkortet cokså. så nu har jag massa teorikurser att tänka på snart. näpp. på påsklovet ska jag göra upp ett schema. o ikväll ska jag börja med engelskan. det är en jäkla tur att jag på ngt konstigt sätt tycker att matte är kul nu förtiden.

o så filmen också. måste sitta i redigering på onsdag eller ngt.

annars har väl dagen vart bra. först matte, sen studiepass o sen engelska. pluggade stenhårt i en halvtimme för att lära mig alla 30 orden. o det funkar. nu har jag ingen aning om vad dom betyder, men det har ju ingen betydelse. haha. skönt med sol också. o så är det house efter felicity istället för förkväll vilket jag rosar som attan! nu får jag se om alla avsnitten! yeah!

Rakat!

jahapp. det vaknas våfflor dagen till ära. den dumma är att alla vill äta dom 18.30. men då är det ju Wild Kids! "what would you do in a situation like that!?" dessutom vet jag inte vart mamma lagt våffeljärnet o det är jag som ska sköta the magic idag. mamma är o jobbar.

har försökt göra samhällen men det går sådär. har kommit på 2-3 argument  för o emot frihandel. men den där jävla bosse blir aldrig nöjd så det kvittar väl om man skriver en mvg uppsats. han fattar inte. han tycker att man ska läsa hans tankar o komma på själv hur han vill att man ska skriva uppsatsen. jävla idiot.

har klippt min bror idag. men inte bara det! jag rakade honom också! en upplevelse utöver det vanliga må jag säga.

SSS

har plockat ner alla väg pinnar nu. 250 spänn sådär bara! det betyder...

...Sara Ska Shoppulera! dom tre gyllene s:en

ska nog se clockworkorange nu. så ha det bra! haj! 

Foto

hade precis skrivit klart ett inlägg om hur kass legally blonde var men så försvann det. jaja. filmen säger emot sig sjävl o är inte värd 3+.

har kopierat bilderna jag ska lämna in idag. nu gäller det bara att fota klart negativdagboken, stadsbilder, yrkesgrejern, framkalla o sen skriva om ett fotografi. på en vecka. går som på räls det här. får väl lita på min naturliga begåvning.

har fakiskt pluggat matte idag! min bror hjälpte mig.

Det här ska jag ha en dag












Te o Conan

jag har börjat lära mig att dricka te! har druckit två koppar på bara ngn timme. kan också ha att göra med den där lilla vispen som mamma köpte i ullared.

mm. idga har vart en jobbig dag. jag o malin har suttit o klippt dokumentären. jag kan sammanfatta genom att skriva såhär: jag jäspade 6 ggr under 5-minuters-resan hem.

lyssnar på min kära conan oberst. det kan inte finnas ngn bättre. bright eyes in my heart.


"Your tongue in my mouth,
Trying to keep the words from coming out,
You didn't care to know
Who else may have been you before"



"I want a lover I don't have to love,
I want a boy who's so drunk he doesn't talk.
Where's the kid with the chemicals?
I got a hunger and I can't seem to get full.
I need some meaning I can memorize.
The kind I have always seems to slip my mind"

Väntan

idag har vi filmat jennifer på söderströms. jag dokumenterade varje ögonblick. sen rusade jag iväg till bussen. har käkat o kollat på tv sen dess. o väntat på att ngn intressant person ska logga in på msn. knäpp-anton verkar inte intressera sig för internet längre. allra minst msn.

snart är det bra på tv. o snart kommer mamma hem. hon har spenderat alla sina vakna timma i ullared idag. hennes favvo-place. hon borde komm ahem vid 21 eller ngt sånt. +-.

lyssnar på cardigans. undersakattat band. mest är det jag som underskattat dom.


Negativ Dagbok

idag har det sett ut att vara varmt. med det är egentligen rätt kall. var ute o gick med mamma förut. jag frös om öronen.

hade min mutliga redovisning i kommunikationen. dte var faktiskt ganska kul. mest för att det bara var typ 6 pers där. alla i hp hade praktik så jag hade ingen att vara rädd för. läraren var nöjd o det var jag med. hade bara en ganska kass inledning o avslutning.  men annars så!

har förretsen hittat mitt busskort igen. jag blev skitsur. men när jag gick till hon, yvonne spets o berättade det så fick jag mina 200 kr tillbaka för att hon tyckte synd om mig. plus ett nytt busskort.

har börjat fota på min negativdagbok. fy satan vad svårt. alla bilderna kommer bli fula.

Tankar

jag älskar att sthlm live går i repris på fredagar, jättebra, MEN PÅ OLIKA TIDER! vad tänker dom med på svt? man får ju ingen rutin!

jag har fundera över en sak. hela veckan går man omkring o är väldigt trött, speciellt på morgonen. man är trött under tiden i skolan, när man kommer hem från skolan o när man ska göra läxor. men inte när man ska gå o lägga sig! helt onödigt. då kan man minsann inte göra dte man längtat efter hela dagen, nä då är hjänan uppe i varv. o så ligger man där i sängen o försöker paniksomna. det är alltid för varmt eller för kallt, låter för mkt eller för lite, för ljust eller för mörkt. man tittar med ångest klockan, ser att den är 1 ngnting, blundar, gör knäppa andingsövningar man sett i hallå! att man ska göra, ändå somnar man inte. så, när fredagen äntligen kommer o man är tillåten att stanna uppe hur länge som helst, då, just då kl 21 på kvällen, då faller ögonen ihop.

min förklaring till det här är att vi stressar för mkt o att det blir ngn slags ond cirkel. man sover dåligt o går upp tidigt osv. precis samma sak är det när man har lov. jag blir alltid sjuk på lov. det måste ju vara för att man tar det lugnt. då kanske det är konstigt att man inte blit sjuk på helger, det blir man visserligen också, men, på helgen måste man ta igen alla läxor man inte gjort under veckan. på lov behöver man inte göra sånt. o därför kan man bli extra lugn.


lockarna blev en flopp förresten.

Fredags-tv!

har tittat klart på tv om tv- dom tycker exakt som mig när dte gäller tv, speciellt pokerfejs. o nu är det tv cab. o gudars vad jag älskar fredagar.

Lockar med lockar

försöker förtillfället få till lockar som Ida teh artist hade idag. fan vad ont det gör-. tror jag har snurrat håret lite hårt. det pulserar.

har inte hänt speciellt mkt mer idag förutom att jag är mer stressad än förut. hade tänkt att ta negativdagboken o stadsbilder i helgen. tyvärr fick jag bara hem tre filmrullar men igen kamera. scheisse. hur som heslt tänker jag göra svenskan i helgen. o lite engelska. ska antagligen filma dokumentären också med malin. hoppas bara fanny o dom har tid.

min bror kom hem idag. vi har spelat tv-spel, lyssnat på gammal musik o skrattat åt min förra musiksmak.

Busskort

sitter i skolan o väntar på bussen. vi slutar kl 14 men måste ta halv 4 bussen för att synka mamma. har skrivit alla jobbansökangerjer. måste posta dom idag. kommer bli ganska hektiskt. mamma ska posta dom o hon ska åka o klippa sig. egentligen hinner hon bara köra hem mig o sen åka. men eftersom jag glömde alla kuverten hemma så måste jag springa som attan.

har käkat på henrys idag. en stor cappuccino o en biskvi. gott. så nu har jag 20 kr kvar. tjänade 200 kr i helgen, men jag tappade bort mitt skolbusskort så jag var tvungen att köpa ett nytt idag. nu har jag tappat bort 4 st. 800 kr till ngt som från början är gratis. känns bra.

när jag kommer hem måste jag plugga matte! ska ha prov imorgon som tydligen var jättesvårt.


Apelsinjuice!

idag har jag pressat apelsiner med mina bara händer! en kvarts arbete för ett ynka glas. jag önskar mig en juicepress.

vi har varit lediga idag. satte på dub sweden o gick ut för att spela fotboll. blev lite sur när jag upptäckte att bollen inte var pumpad. o så har jag vart ute o gått med mamma. trevligt. nu ska jag nog titta lite på tv. o börja förbereda mig inför den muntliga redovisningen jag ska ha imorgon. skulle egentligen haft den förra veckan men då hade läraren tagit ledigt. utan att säga ngt till mig.

Shoppulera utan pengar

idag har jag arbetat. o när man arbetar blir man sjuk. har fått feber. känns skönt.

har ätit våfflor idag som vart väldans goda! o så har jag shoppulerat med mamma. inte lika kul utan pengar. det framkallar bara ett strörre ha-begär. hittade en skitsnygg klänning.



nu väntar jag på att scrubs ska börja.

The ARK!

Min bild av melodifestivalen har ändrats helt. YEAH!

Tv & Me

Dagens filmer:




 



Kalle Och Chokladfabriken 20.00
Canal+film1




Finding Neverland 21.55
Canal+film1



The Matrix 22.00
Tv3



Tv-Cab

haha TV-Cab. bästa programet ngnsin! på tv 400 nu. jävlar vad kul. några brats som pratar om fontänorgasmer, tjejer som raggar på taxichaffisen på ett mkt pinsamt sätt o järvheden o mårten som påstår att dom har ett såkallat "in-o-ut-förhållande".

Welcome to Sweden

har precis tittat på Welcome to Sweden. svinkul! haha gudars.. ni måste se det. 22.00 på kanal 5.

Desinfektionsmedel

jag var magsjuk imorse. drack det dagliga morgon kaffet, tog mina piller o vitaminer, gick o borsta tänderna. då kände jag att jag mådde illa. gick o beklagade mig för mamma, som undrade om jag skulle stanna hemma. nej, tänkte jag, det där går nog över. precis efter att jag sagt det var jag tvungen att springa till toan o spy. mamma ringde nummret till skolan samtidigt. mellan kväljningarna försökte jag säga att nummret inte funkade längre. när jag var klar blev mamma skitsur o sa att dte jävla nummret inte funkade o undrade varför jag inte sagt ngt. jag svarde att jag höll på att spy. hon kontrade med att säga att det inte var en ursäkt o undrade hur man fick tag på det nya nummret. internet, sa jag o då blev hon ännu surare. läxan blev altså: mamma har alltid rätt på morgonen.

sen har jag bara suttit här o väntat på att spy. fick diarré istället. en gång. sen har det inte vart så mkt mer. har kanske lite feber men annars så. prima!

mamma är helt hispig. hon har tagit hem massa desinfektionsmedelsom jag ska smöja in händerna med varje gång jag gått på toa. o sen ska jag ta lite starkare desinfektionsmedel på toan när jag använt den. gudars.


Uppdrag: en bättre mun

har inte snusat på 2 ½ timme. jag är väldigt trött och skulle kunna somna när som helst. att vänja av sig är väldigt svårt. mår lite illa också. eftersom jag ätit jättemkt.

har ätit en onyttig sak idag. en ytterst liten bit kladdkaka. jag är bra jag.

nä, nu ska jag gå o käka lite piller, ta tempen o titta på antikrundan. och glöm inte L word kl 22.00 på tv 400.


Nyttiga pengar får man om man slutar röka

har precis städat hela huset. jag hatar sånt. det jag gillar är att mamma betalr mig för det. speciellt nu när jag är skyldig henne en del för alla filmer jag köpt. o att jag nu såhär i början av månaden redan gjort slut på 950 spänn. till vad vet jag inte riktigt. japp. vad ska jag då göra med 100 kr? spara antagligen. så har jag ju 200 att spendera om en månad.

har väldigt ont i halsen. tror att jag snart blir sjuk igen. o jag är livrädd för att få halsfluss igen. så jag har köpt sån där juice som är nyttig och äter vitaminer + andra piller. har idag ätit en semla på söderström med malin o maria. aha! söderströms. det var inte igår det. o så ungefär 10 min senare så fikade jag med mamma på garströms. jävla mkt fika idag. fast det låter mer än vadv det är- för jag har ju egentligen ätit en semla o druckit en cappuccino.

mamma ska sluta röka! jättebra! hon har fått låna en bok som det står att det kommer att bli kul att sluta. har läst början på den. författaren sa samma sak dom första 10 sidorna. o så har hon fått en snurra som berättar hur bra hennes hälsa blir, hur mkt pengar o fritidstimmar hon tjänar för en dag, en månad osv. väldigt trevligt. kanske att jag skulle sluta snusa också? bara för att se hur det går. jaja. kan testa nästa månad när hon börjar. fast jag är nog inte tillräckligt målmedveten. men jag har ju tänkt på det. o jag borde göra det. har faktiskt dragit ner lite. o förövrigt snusar jag inte alls mkt.

Amerikansk skit

fy fan vad sur jag blir! tipsade om the office tidigare i bloggen. det var amerikanska office! vad satan? o dom har härmat det riktiga exakt! gud. vad sur jag blir. nu ska jag gå o titta på det brittiska office. vi har boxen. ha! in your face america!

7 kg kladdkaka

idag har jag ätit 4 kladdkakor med ngn choklad grej på o en semla. inom loppet av 1 timme. jag är sjuk i huvudet. här ser jag på vågen att jag gått upp 7 kg på några månader o bestämmer mig för att; det här går inte längre. o så hetsäter jag såhär. nä sara. ta tag i dig själv! gå ut o spring o käka nyttigt!

måst göra läxor också. på riktigt. engelskan o svenskan är måsten. dessutom borde jag göra klart kommuniaktionen snart. har på´ngt sätt förträngt det där. skulle haft mutligredovisning idag men läraren var ledig. o så skulle jag låna skivor på biblioteket. hade en förseningsutgift att betala. jag älskar att dom har en 100 kr gräns. hade fått slänga fram 200 spänn annars. 5 skivor, 8 dagar försenat.

jej. nu ska jag ta en banan. haj

Yeah

när blev klockan såhär mkt? jag skulle ju göra läxor! eller jag måste göra. damn you tidningar!

har nare också. lite störande.

Dokument

sitter i skolan o har studiepass. ska skriva en jobbansökan. vad skriver man egentligen i sådana? lyssnar på musik också. har precis lyssnat klart på reginaspektor. inspelning nfrån igår. syster var där o ringde mig. åh gudars. vad bra hon är!

hade en rätt skön morgon. drack kaffe o kollade på tv. när jag skulle stänga av tv:n o gå därifrån undrade jag varför jag tittat på TV Shop i en kvart. det är ngt manipulerade med det där.

klippte min bror igår. kortare än förut. haha.

måste komma på vad vi ska filma för dokumentärfilm. ngt förslag?


Hm klänning

Hm kl?nning

japp. köpte den i fredagds. rätt nöjd. så kan man ha en t-shirt under tänkte jag. lite stor är den men får se om jag syr om den.

Forum, katter och blogg

skrev för ett tag sen att forumet på de la gardie var kasst. fick nu reda på varför. hon som fixade sidan har slutat. inte så konsigt att den strular om ingen tar hand om den.

min katt har fortfarande skabb i ögonen. tycker väldigt synd om honom. fast dte är bättre nu.

o vad är det här med bloggen förretsen? den strular ju hela tiden o jag blir galen. kan dom inte bara lägga ner den i ngn dag o fixa allt som är fel o sedan lägga upp den igen?

har inte hänt speciellt mkt annars. knäpp-anton är aldrig ute på msn längre

Beirut

nu har jag fixat det där med att man inte kan använda bredbandet på mitt användarkonto. yeah! det var egentligen väldigt lätt. ngn gång för längesen hade jag gjort min mapp dold.

ikväll ska jag o maria hem till hedvig för att ha en filmkväll. ska bränna lite little britain så att vi kan se några avsnitt av det med.

måste verkligen göra kommunikationen och svenskan och engelskan. måste. dessutom har vi snart matteprov. aaah! dom vill döda oss. varför skulle jag välja kommunikation?

Beirut - Rhineland (Heartland)


Tv in my heart

Israels bidrag till Eurovision: http://youtube.com/watch?v=wpWYFoSrmRA fan vad jag ska rösta! haha

Tv-tips från måndag till onsdag:

Måndag: That ´70s show tv4 16.15, Felicity tv4 16.45,  Bobster svt 1 19.00, Leende guldbruna ögon svt 1 20.00, 100 höjdare kanal5 21.55(seriestart!), Seinfeld kanal5 22.55, Sex and the city tv3 00.05

Tisdag: (det vanliga från 16.15-19.30) Trainspotting canal+film3, Zozo canal+film2 19.20, House tv4 21.00, Höök svt1 21.00, Arty svt2 21.30, The Office kanal5 22.25 (det vanliga från 22.55-00.35)

Onsdag: Napoleon Dynamite canal+film1 16.30, (det vanliga) Stock live svt1 21.00, Top Model 7 tv3 21.00, Lost tv4 21.00, Babel svt2 21.30 (det vanliga) Sin City canal+film1 02.55


Ingen är intressant med dålig musik

Vår hemsida! http://www.gardiemedia.com/mp5b/Sara%20Maria/hjartahemsida.htm


Vår film blev klar idag. jag varit väldigt tålmodig måste jag säga. Slog inte sönder datorn en enda gång. Ljudeffekterna blev väldans bra. Inom en snar framtid kommer filmen vara upplagd på svt.se (status!).

 

Antikrundan mister aldrig sin charm. Knut knutsson går mig däremot på nerverna. Nästa vecka ska hela 10 pers leta loppisfynd! Går inte att missa.

 

Har precis sett klart på L word. Det dalar lite i denna säsongen med. Men det är ju ändå bra. Tv 400 kl 22.00 på torsdagar! Glöm inte!


har fått bredband idag också. trådlöst. värsta hi-tech! några år försent bara. funkar inte på alla användarkonton så jag är tvungen att lyssna på skitmusik. sheissebredband.

knäpp-anton är inte lika knäpp längre.

har lärt mig att knäcka nacken. skitcoolt.

haj

RSS 2.0