Santa o Death

har tittat på Death Proof två dagar i rad nu. jag älskar den filmen.


image72


min syster åker hem imorgon. o jag som ville att hon skulle se Santa Sangre med mig. också en väldigt bra film. en av dom bästa. 5+. helt klart.


image73


Bad Santa igen

ah, Bad Santa var ngt alldeles extra. skitskön film, alla måste se. då o då bjussades det på snygga kameramoves. 4+

Bad Santa

ja! Firefox! äntligen kan jag använda menyn!

happ ikväll måste jag tipsa om Bad Santa på 2:an kl 23.25. har inte sett den än men hört mkt gott.




image71

nu har jag shoppulerat klart alla julklappar. skittråkigt att handla allihop på en dag.

little britian som sändes igår var som det brukade, hoppas att ingen missade! jag älskar alla karatärer. "computer says nooo.."

trots mitt tappra försök (som faktiskt lyckades) att inte äta godis har jag upplevt ännu några dagar i sjukdom. för att trösta mig själv käkade jag en semla igår, och nu är godisförbudet ett minne blott. 8½ dag är inte att pissa på. jag är stolt.

vad tänker aftonbladets tv-tidning med när dom ger Farväl Falkenberg en 3:a? idioter! o inte nog med det, Adam & Eva har fått en 4:a. vad fan!? dom ska dö.

Shrek 2 går förretsen på 5:an kl 18.15 ikväll.

Körkort!

jag klarade det! det är mkt roligare att köra bil själv.jag får bestämma precis allt!


jag hatar att jag inte kan titta på heroes längre. missae två avsnitt o nu väntar jag på att bror ska komma hem med sin externa.

Nya Program!

aaaah! jag har nyheter! jag har varit lite ledsen dom senaste dagarna. alla bra program på tv har sina säsongsavslutningar. men. tänkte inte på att det börjar nya! 22.40 på fredag börjar HippHipp - Itzhaks julevangelium och Little Britian börjar lördag 19.30. vilken lycka!


ska bara fylla i med mitt liv också. den 19 dec kommer min syster hem! det är ännu mer lycka. sen kommer bror den 21 eller ngt sånt. fast han hänger ju här hela tiden ändå. o på ons. den 12. då är det dags. jag är fortfarande inte redo. uppkörningen. klarar jag den ska jag köra mig själv ngnstans. med mamma i baksätet. klarar jag den inte för hon sitta i framsätet. vilket öde.


vänta lite.. det kan vara så att HippHipp är från förra året. vilken skit i så fall..

Requiem, Memento

ok, Requiem. filmen är bra, men så jäkla svår att sätta betyg på. jag älskar omgivningen o 70-talskänslan. dessutom är det ju en ganska tragisk film, såklart gillar jag sånt.

filmen handlar om Michaela som har haft en sträng katolsk uppfostran. när hon är 21 vill hon börja studera o kommer in på en skola i en annan stad med ett väldigt tyskt namn som jag aldrig orkade läsa. börjar på N iallfall. hennes mamma är inte alls glad att hennes dotter ska flytta eftersom Michaela lidit av svåra epilepsianfall hela sitt liv. hon åker till staden iallfall eftersom hon inte fått ett anfall på ett halvår. hon blir kär o skaffar kompisar o älskar livet när epilepsin kommer tillbaka.

ja, o så är det djävulen som håller på att ta över hennes kropp.

jag gillar att filmen ändå inte handlar så mkt om djävulen o sånt, utan istället handlar den mkt om henne o vad hon går igenom. fast det känns som att allt rusar förbi, jag satt inte o tänkte så jäkla mkt på filmen efter att den var slut, fick inte några speciella känslor för den heller. kanske lite bara. men eftersom jag hört att filmen var en 4+ så blev jag en aning besviken. kanske måste se den igen, jag kanske inte var tillräckligt med. som det ser ut nu är den en 3,5. vi får se om jag går ner till bara en 3:a eller går upp till en 4:a.


såg Memento också. hade svårt för den filmen också. jag kom aldrig in i den eftersom den hoppade så mkt i tiden, hela tiden. man måste vara riktigt uppmärksam för att se den. väldigt rörig. men dom har dragit ner på rörigheten genom att visa några sekunder av samma klipp vi redan sett, så att man fattar vart man är. men det krävs att man kommer ihåg allt man sett, det man sett i början kan vara slutet på det man sett i slutet. haha. ja. som sagt, rörigt. jag ska se den igen. nu är den en 3:a.

Estonia

hell. jag hade många toppar o många dalar dom få dagar jag var där. men kan summera med ett ok. köpte en klocka o ett halsband. fintfin.

jag kan iallfall bidra med två sköna bilder.

   


happ, igår hade jag o malin en fotosession. en snabb en. det resulterade i att både jag o malin kunde stryka en uppgift i att-göra-listan på foto b. känns skönt.

smakprov? visst.

ganska oredigerat


  

RSS 2.0