Rättning!

Måste förresten rätta en sak som jag skrev om Breaking Bad den 18 maj. Han säger inte alls upp jobbet som kemilärare, där fortsätter han jobba.

Juno

Juno. En helt klockren film med helt klockrena repliker! Om Juno som är 16 o blir gravid. Låter kanske inte så kul, men hon är så jäkla skön! Blandning mellan "Napoleon Dynamite" och.. ja det var ngn film jag tänkte på som jag inte kommer på nu när jag är så exalterad. O exalterad! Det var jag under hela filmen. shitpommes. 5+!

Juno spelas av hon i "Hard Candy", Ellen Page. Han i "Arrested Development" och "Supersugen", Michael Cera, är med också. Jag älskar honom, och henne. Är kär i alla i filmen.


 

 

image139

 


Sommarlovsmorgon

LYCKA!



"Nick Schröder känner säkert alla igen, förra året hade han hand om Vägrenens camping och året innan det stal han en buss från SVT:s chefer och vi fick följa med honom hela sommaren i Hej hej sommar. I år ska Nick alltså hålla till i Svärälvområdet tillsammans med Sandra Dahlberg, som har varit med i Melodifestivalen två gånger. Tillsammans ska de båda hitta på massor av galenskaper...

Sommarlovsmorgon börjar måndagen den 11 juni kl. 9.15."

Dock är ju hon Sandra Dahlberg en idiot.

Breaking Bad

Breaking Bad, ny skön serie!

Handlar om en man med åldersnojja som precis fått reda på att han har lungcancer. Detta berättar han inte för sin familj, utan säger upp jobbet på biltvätten o som kemilärare på en skola för att göra knark o tjäna pengar till sin familj så att dom klarar sig efter hans död. Hans fru tjänar pengar på att köpa o sälja saker på ebay o hans son är cp-skadad.

Han som spelar pappan i Malcom in the middle som har huvudrollen

21.00 på 6:an varje söndag

kolla in mer här!


image138

Hayao Miyazaki, like it loud

Har tittat på Spirited Away och Min Granne Totoro, o gud, så jag älskar dom där filmerna (speciellt Spirited Away). O som jag älskar Hayao Miyazaki och hans fantasi! Det är det som gör de här två filmerna så jäkla bra, man har ingen aning om vad som kommer att hända. O att det dessutom händer endel saker som inte har ngt med själva historien att göra, små detaljer. Detaljer förresten! Det är så fint att se en tecknad film med massvis av detaljer överallt, att man besvärat sig med sånt. Hayao Miyazaki är ett geni!

Nu måste jag genast köpa alla hans andra filmer.

image136


image137

Hives

ja, jag måste (efter flera månader visserligen) ta upp det här med Hives senaste skiva. nämn en låt som är kass o du är bra. jag älskar när mina små band utvecklas!





JAGJAGJAG

jag måste bara...


http://ahhmenforokbara.blogspot.com/2008/05/sara.html


så får alla lära känna mig! även ni (alla som läser den här bloggen) som redan känner mig.

Aftonens Wollstonecraft-citat

"Då de lärts från sin späda barndom att skönhet är kvinnans spira, formar sig sinnet efter kroppen, genomströvar sin förgyllda bur och försöka bara smycka sitt fängelse." *
- Mary Wollstonecraft

Det känns ju skönt att samhället inte förändrats ngt sedan 1792. Kvinnor (eller flickor) uppfostras fortfarande till att vara ytliga, utseendefixerade "leksaker".









"Taught from their infancy that beauty is woman's sceptre, the mind shapes itself to the body, and, roaming round its gilt cage, only seeks to adorn its prison."

The pussy

image135

Behöver jag säga ngt egentligen? behöver jag verkligen säga att detta (orginal)ex av The pussy walk alt. The pussy right kommer bli enormt värdefull en dag? det gäller att investera tidigt!

Em Darko

Är det inte en helt underbar idé att visa fotbolls EM på bio? O varför har ingen gjort detta tidigare? O att Henrik Larsson är med! Jag visste det, har tippat på det hela tiden.

image134


Dessutom mina vänner, så kommer en uppföljare till Donnie Darko! Nu är inte Gyllenhaal med men ändå värt att uppmärksammas! Det skulle tydligen handla om hans lilla syster. Nu känner jag inte att detta projekt kommer sluta med ngt fabulöst, men att det är värt att titta på. P3 populär kan sin sak om vad som är nyheter och vad som är nyheter.


New

Nytt? You Like?

High Chaparall!




NU börjar första avsnittet av High Chaparall
på 5:an! Titta eller ha tråkigt för attan!


image132

Hallå, jag heter Johnny

Ey. betygen sätts snart.

min pappa heter Johnny Depp


image128

Hej hej

Det bara kom till mig idag! TÄNK om det är Hej hej sommar 
som sommarlovsmorgonprogram i år!? Det är min största önskan!


image127

Äckelbebisen

HAHA!





http://www.biller.se/serier_bebis.html

White Stripes

White Stripes
, varför har jag inte sett dom live än? det är ändå ett av dom bästa banden som finns. precis vad jag har upptäckt. o nu när jag har youtube:at alla låtar live så inser jag hur skitbra dom är live. dessutom har dom gjort den bästa covern av all times, Jolene. och deras hemsida är utsökt. dom har uppdaterat sedan sist! Här kan du titta! du missar ngt annars!

mm, det kan tyckas segt av mig att min upptäckt har kommit såhär sent, men ni måste förstå, där jag bor är det ingen bra ide att youtube:a.

Jack och Meg är heta människor. det är människor jag vill vara vän med, alt vara gift med.







"maybe i put my love on ice and teach myself, maybe that'll be nice"


RSS 2.0