Knäckt

idag knäckte en 7åring mig. eller egentligen två st. konversationerna lät såhär:

1

- du är 17 år va?
- aah, eller jag fyller 18 om några dagar.
- happ. jag tycker du ser ut att vara 14.

2

- asså, jag såg en som var skiiit fet en dag. jättetjock alltså! tillomed tjockare än dig!
- jaha..


några timmar senare fick jag reda på (som grädden på moset) att det inte alls var sista dagen igår som jag skulle städa hos den snobbiga, jävliga kärringen.

Morden på Tv

har inte många tips när det gäller tv eller film. jag har helt enkelt
glömt att titta. fast Hej Hej Sommar glömmer jag aldrig. se det.
speciellt Morden i Midsommar, som består av korta avsnitt 
innehållande minst en mördad person. Nic Schröder är inte bara
regissören av denna otroligt spännande seriethriller, han är också
den person som spelar huvudrollen, vilket görs med briljans. 5+!








Personligt

nu, såhär en vecka senare, vill jag bara påpeka att alla glömde min namnsdag, förutom Emma Hurtig, som jag inte pratat med på 2½ år ungefär. men jag är inte bitter! verkligen inte!

den senaste veckan har otroligt nog varit ganska trevlig. jag har spelat spel, ritat, ätit och lekt med barnen på dagis. vilket absolut inte är mitt jobb. ett barn trodde att jag var personal på dagis, och inte ngn som städar där. jag känner att jag måste ta mig i kragen och inte få personlig kontakt. att jag reagerar på det här viset tror jag beror på den totala avsaknaden av kommunikation första veckan. men, jag kan väl lika gärna umgås lite när jag väntar på att maten ska bli klar?

The Royal Squid

The Squid And The Whale är nu sedd. jag blev inte besviken trots alla hyllningar och förväntningar. filmen har en speciell känsla. påminner om The Royal Tenenbaums tycker jag (som för övrigt är en exemplarisk film). då menar jag inte bara kläderna. kan ha att göra med tystnaderna, konversationerna o tristess/tragiken. det är ju trots allt en ganska sorlig komedi (vilket jag faktiskt tycker att det är, kanske ska kalla den dramakomedi), precis som Royal. som visserligen är mer komedi. äh, skit samma. alla fattar.

ger iallfall filmen en 4:a. allt var inte perfekt.










(Royal är också en 4:a, om ngn undrar)


Primal Fear

image45




Såg Primal Fear(1996) igår. skön film må jag säga. Edward Norton
spelar en ung kille med kluven personlighet. Richard Gere spelar
försvarsadvokat. Nortons skådespeleri funkar prima, han verkar ha
en förkärlek till schizofreni, iallfall att spela rollerna. Gere känner jag
ingen stark attraktion till, vilket jag aldrig har.

så, sammanfattningen. jag blev aldrig uttråkad utan snarare bitter när
ngn knackade på dörren under filmvisningen, dessutom var slutet
väldigt tillfredsställande. stark 3:a eller svag 4:a, såhär efter nattens 
intryckssmältande.






 


Saker att göra, människor att träffa

ok. jag har ny mp3 nu igen eftersom jag tappade min förra i en av städhinkarna med vatten som jag skulle tömma. dock är det en exakt kopia. vilket jag inte är ledsen för. har lagt över ett avsnitt av little britain om jag skulle bli uttråkad.

var o fikade med maria på ngt cafe som började på M o slutade på gata. deras smak var min smak, när det gäller inredning. minuset var att dom inte hade ngn cappuccino, men vad gör det när heta män springer runt mig o serverar påtår?

idag har jag varit på 55/80årskalas. ganska tråkigt. dessutom var mitt kusinbarn skrämmande. människan är 17 år, har hoppat av skolan o fått ett arbete på ngn fabrik, får fast anställning när han fyller 18. o som inte det vore nog har han dessutom förlovat sig. jaja, träffade en kusse också som jag inte träffat på 10 år eller ngt. världens skönaste person.


Cell



                                             - How do prisoners make phone calls?

                                             - With their cell phones.







idag har jag solat.
två timmar och min
hud är röd.
har badat också.
första gången i år!
det är skamligt.
har även jobbat.

Show

har tillbringat dagen med att se på That 70s show och
blev lite nyfiken på hur Donna (Laura Prepon) ser ut nu.
blev lätt chockad när dessa bilder uppenbarade sig.




                     



Välkommen Falkenberg

  image40
har nu sett Farväl Falkenberg. jäklans bra film! de första 30 min befann jag mig i en dimma av välbehag. allt är väldigt snyggt och fritt. naturligt. efter ett tag råkade deras tristess färga av sig på mig och jag började undra vad filmen skulle leda till. men detta tillstånd befann jag mig bara i en kort stund. sedan rusade filmen iväg och inlevelsen var total. när filmen sorgligt nog var slut behövde jag mer och såg extramaterialet. detta beslut gjorde att filmen blev ännu bättre. kan visserligen vara att jag hann smälta den, men jag tror att den där dagboken på extramaterialet förstärkte filmens känsla. 4+










förstår nu varför jag väntat så länge med att se den. har ju faktiskt haft den i mitt förvar länge. det här är inte en film man bara ser.


Mycket på få dagar

Goda nyheter gott folk!
imorgon är sista dagen på dagis! iallfall för en vecka. sen är dte tillbaka till helvetet. men jag är lycklig! komemr bara jobba två dagar nästa vecka. fy satan vad skönt! o det är världens slöaste arbete. dock kommer imorgon vara en lång dag. utan mat verkar det som. får ladda upp med många bananer.

jag har kommit på att jag lider av en hemsk sjukdom. Bullemi. jag är helt otroligt sugen på bullar hela tiden. hetsåt två st när jag kom hem. o dom är inte små. o ack så goda. massor med kanel.


Bettans Livs - 18 kvadrat till din tjänst

image39



mina axlar har ännu inte återhämtat sig efter traumat i måndags. lyckligtvis gör dom inte riktigt lika ont som dom senaste dagarna. det har vart en pärs. riktigt jobbigt. men hela arbetet med att gå o handla åt dagis har blivit mkt lättare sen jag kom på den briljanta iden att ha en barnvagn med mig när jag lunkar iväg mot affären. en sån där stor för antingen två små eller en tjock bebis. enda fördelen med att jobba på ett dagis.

jag har skaffat mig min första (o förmodligen enda) vän under 17! hon är nog 4 eller ngt. elelr kanske mindre. hon kunde illafall inte läsa ordet Spegel. jag har överträffat mig själv. trodde aldrig att jag som tycker att barn är ganska.. mm. ja, dumma o obehagliga, att jag skulle bli vän med en av dom. endel av ungarna på dagis är skrämmande. dom bara dyker upp här o var! utan att man hör dom! men hon jag är kompis med är helt ok. hon frågar mig saker o tycke rinte att hon är den mest intressanta människan o rummet, som barn brukar tro. hon är också ganska sansad och inte speciellt blyg. dessutom tror jag att hon gillar mig, vilket barn inte brukar göra. det är ju visserligen ett ömsesidigt ogillande. jaja. arbetsdagen blir iallfall lite roligare.

Slagsmål

första dagen är över. vilken jävla pina. mina axlar har gått sönder. jag tror jag har sträckt dom. jag jobbade en timme förmkt. o då sket jag i att städa ett hus. o imorgon är jag tvungen att bli klar i tid och dessutom göra dubbelt så mkt. fy fan. har en körlektion kl 13.50 o bussen går 13.28. kommer komma 5 min försent till lektionen. jag måste ha den för att få göra halkkörningen v 33. alla andra lektionstider är uppbokade. sen ska jag åka tillbaka o städa lite till på dagcentralen. 2.5 h. fan vilken skön dag jag kommer att ha. har gjort upp ett schema och får verkligen inte komma efter, för då är det kört.

kört. haha.

önskar att jag inte missat början på Slagsmålsklubbens spelning på P&L.

image38

Gott

idag har jag inte ätit en enda nyttig grej. två pizzabitar, godis o 3 chokladmuffins innehållande hasselnötter, mandelflan och chokladbitar. fan vad bra jag är på att göra muffins.

imorgon ska jag för första gången i mitt liv jobba, and i dont like it a bit. kommer att vara hårt.

jag längtar tills min jäkla förkylning försvinner.

AH

aaah. jag orkar inte vara sjuk mer!

jag har så tråkigt.

Tv om Tv

hur fan kan Christer Andersson i Tv om Tv ha med Shan Atci på Tack & Adjö lisan? jävla galning! visserligen var det för ett år sedan, men det är dålig stil! han hade dessutom med Johnnie o Mattias. vad är det egentligen? fy skämmes! o vad gjorde moderatmänskan med polo där? frågorna lär förbli obesvarade..

Shoppuleration med money

jao, idag har jag shoppulerat. massor.  köpte dom här brallorna på vila

image37

och örhängen, solglasögon och pumatröja. adjöss med dig studiebidrag!

 
min hals känns bättre också. fast inte helt prima och imorgon måste jag halvjobba. ska följa med o lära mig allt på dagiset. jag trodde fan inte att jag skulle göra mat åt några jävla skitungar när jag tackade ja till jobbet som städare. fy skämmes städenheten!

P&L

jo, peace and love har varit och det var kul men inte lika kul som förra året. jag testade lustgas och ngn snus som man sniffar som jag tror heter snuff. mkt bra erfarenheter. såg lite band o så också.

idag har jag jobbat. eller hon som städar där jag ska städa nästa vecka visade runt lite vad jag skulle göra. jag är sjuk också så jag har knaprat piller. sen klippte jag gräset. sen tittade jag på tv o käkade hamburgare. sen gick jag ut och fotade. missade sommartorpet. det sved.

har varit utan mobil i fem dagar nu. spännande. jag saknar dn inte nämnvärt. fast jag har ju inte behövt den än. bara vänta tills jag kommer bort. jag gillar inte parlino. dom jävlarna har gjort så att mitt comviq sim-kort inte funkar.

imorgon tänkte jag dra en sväng till polisstationen för att checka så jag inte har något i registret. men det är ju fortfrande lagligt att hora så det borde ju inte finnas så mkt att hitta där. sen kan det blir en fika med malin.

RSS 2.0