Värdefull Tid

jag försov mig imorse o missade alla lektioner. plus ett prov. mammas sluta-röka-coach ringde o väckte mig. hon frågade om jag försovit mig. ja svarade jag och tackade för väckningen. men eftersom jag hade en körlektion skulle jag ändå åka in till staden. jag kände mig sjuk o febrig men hade ingen alvedon så jag tog en citodon. eftersom jag inte ätit speciellt mycket frukost visste jag att jag bara behövde ta en för att bli lite omtöcknad (drogad om så vill). det visade sig cokså vara ett bra sätt att döva nervositeten o körlektionen gled förbi utan större misstag. jag var uppmärksam o duktig. förutom att jag svängde åt fel höger. alltså vänster. o så att jag känner för att växla försent.

mitt katt sov hos mig inatt. jag gillar. den andra kattens (ceasars) öra har förresten läkt jättebra. jag tar gärna åt mig äran. 

har köpt en jacka också. den är ok.

jag saknar min mamma lite. det är deprimerande att sitta i mörkret helt själv o se på tv o veta att man missar värdefull plugg-tid. jag behöver ngn att berätta om min ångest för.

Jej!

min katt är back in town! gick upp kl 7 imorse, trots att jag börjar 10.20. skulle plugga. mamma väckte mig, tog mig i handen, sa åt mig att blunda, jag gick in i en vägg och hör ett välbekant, efterlängtat jamande. MIN KATT! ja, jag började nästan grina. tog honom i famnen, han höll på att spy. det visade sig att han ätit mer tillräckligt. jag pluggade inte jättemkt.

nu har jag läst prep ungefär sen jag kom hem. om man bortser från tv-tittandet. nu ska jag läsa mer. det visade sig att det var en sån där bok som man vill sträckläsa. innan idag hade jag prov i kommunikationen. det gick ok. kommer att få g iallafall.

Cannes

idag har jag tittat på sex and the city hela dagen. o så såklart cannes festivalen. ett tag. tills dom började prata svensk film. det är så tråkigt. iallfall filmatiseringen av jan guillous böcker. jag hatar honom. finns det någon drygare människa? aaaah. har visserligen också tagit hand om ceasar, den vita katten. han har fått ett jättesår på örat o det rinner massa var överallt. det är helt uppsvullet o blått. jag tycker synd om honom. började förresten gråta igår. min katt lucifer har varit borta i 9 dagar nu. mamma sa det alla tänkte på. att han kanske är död. jag har alltid tyckt att alla idioter som säger att dom älskar sina djur är.. idioter. men med lucifer har jag förstått att det kanske inte alls handlar om idioti. jag skulle lätt låta 10 pers jag inte känner dö för att lucifer skulle leva. o jag tänker inte tro att han är död. imorgon ska jag leta efter honom igen.

Hela Veckan I Bilder

det har hänt mycket den här veckan. i tis övningskörde jag för första gången på körskolan. det gick rätt dåligt. hon sa åt mig att träna på att inte vara så stressad och att andas med magen. jag var skitnervös. dessutom var det tidigt på morgon, innan lektionerna ens hade börjat. 8.50. sen hade jag samhäll o kommunikation. jag o agnes jobbade på som attan o gjorde klart alla uppgifterna. sen väntade jag tills klockan blev 14.00 då jag gick för att blondera ännu ett par ljusa slingor i mitt redan trasiga, bruna hår. nu är utväxten skitljus, det andra ljusbrunt och hela håret slitet. jag ser hemsk ut. det var också i frisörstolen som jag upptäckte att jag inte bara hade ont i halsen utan cokså hög feber. väntade på att 16.20 bussen skulle komma med hedvig. jag frös. bussen kom o hela bussresan hem var hemsk. väl hemma duschade jag skitvarmt, tog massa piller o gick sedan till sängs med drogad kropp. jag älskar citodon.

har umgåtts med bror hela veckan, vilket har varit ganska mysigt. vi har tittat på tv hela tiden. o idag kom äntligen alla filmerna som jag beställt från cdon! hela säsong 3 av Sex and the city o några avsnitt från säsong 5 (skitbilligt), några avsnitt från Vänner säsong 1 (1 kr!), Sanna lögner (också väldans billigt) o Farväl falkenberg. jag och min bror tittade lite på vänner och sen käkade vi. efter det var det dags för att åka buss in till lidköping och fota med klasskamraterna i mörkret, även kallad nattfoto. jag blev jätteåksjuk på bussen (antagligen för alla citodon jag hällt i mig dom senaste dagarna) och var nära på att spy hela resan. övervägde att gå av bussen hela tiden. väl framme i staden gick jag till skolan och fixade kamera. sedan bar det iväg mot pizzeria amigo i Carl-Anders Borgs omiljövänliga bil. William körde i rondellen. efter att pizzerna blivit halvt uppätna åkte vi till calles place. rörigt, mycket film och en skitstor tv. vi såg några b-filmer han både varit med i och varit med och gjort, vilket var mycket underhållande. sedan gick vi ut o fotade i natten, som visserligen var ganska ljus.


image34
William

image35
Carl-Anders Borg


Attan

idag skulle jag plugga. jag åt ben&jerry istället.

Kim Novak

ok. nu har jag äntligen sett kim novak badade aldrig i genesarets sjö. jag är riktigt positivt förvånad o väldigt besviken. samtidigt. jag hatade det oerhört dåliga skådespeleriet. jag fattar inte. edmund spelade ju 100 ggr bättre, varför fick inte han huvudrollen? även om han var dålig med. det var pinsamt att se. hemsk dialog. men. jag gillade dom surrealistiska inslagen. speciellt den i början när erik ser kim novak-kopian för första gången. stort plus. själva historien är väl ok. kändes inte som att det hände speciellt mycket. man hade kunnat göra det hela mycket bättre. precis när det kändes som att det skulle komma en bra scen sumpade dom det i slutet av den. man kom aldrig riktigt in i filmen heller. och dom små avbrotten till nuet blev inte heller bra. man ska bli irriterad när dom bryter en historia, det är då man vet att filmen är bra. det ska vara lite Babel över det. men det var ett klipp dom hade skött snyggt. kameran följer en bil från då-tid som sedan möter en bil från nu-tid. och så ändrade dom kontrasten lite såg dte ut som. vajert sätt att byta tid må jag säga. men klippen till nu-tid kändes inte speciellt nödvändiga. kändes mer som att dom bara behövde en enkel anledning till att berätta historien. och att dom pratar om det "fruktansvärda" hela tiden gör att man blir jättespänd på vad det är, men det faller rätt platt när man väl förstår vad det är. dom lägger inte speciellt mycket tyngd på det. eller. ja. det är ju ungefär det historien handlar om, men jag som tittar tänker inte på det som det "fruktanvärda". ja. eller, dte känns inte riktigt som att dom verkligen tycker att det är fruktansvärt. aahh. skitsamma. ger den iallfall en 3:a men absolut inget mer. bara för att dom försöker.

Filmer

idag har jag klippt gräset o tittat på Zozo. jag står fast vid att det är en bra film.

tittade på 21 Grams igår. har haft den skitlänge men har inte hunnit se. den var ungefär så bra som jag hade tänkt mig. efter den första minuten är det svårt att släppa ögonen ifrån filmen. men jag har svårt för att ge den ett betyg. det är ingen 5:a. kanske en 4:a. jag gillar hela filmen och jag känner inte att det finns några dalar. allt det där med att flera historier knyts samman och att det inte finns någon kronologisk ordning gillar jag väldigt mycket. o såklart tragiken. Naomi Watts är dessutom exemplarisk. och jag känner en stark kärlek till Benicio del Toro. men Babel är bättre. den där Alejandro González Iñárritu kan han.

image33

Film o Tv

filmvisningen var idag. pinsamt var vad det var. det finns en anledning till att jag inte går rörligbild B.

lämnade in mina bildserier idag också som vi gjort på multimedian. blev ok.

mm.. jag är skittrött.

topmodel är över nu. rätt människa vann. sista avsnittet av felicity var igår också. eller ja, alltså i tis. jag är lite deppig. varför ska allt sluta? dte är ju på sommaren man är ledig o kan tillbringa all sin tid framför tv:n! jag bestämma.

Check

fixade min APU idag. har en vecka på Anund. nu ska jag bara hitta ngn annat ställe att vara på i 4v. får väl bli något väldigt tråkigt antar jag.

har sålt lite fler biljetter till imorgon. nu hoppas jag bara att folk tar sig dit o inte bara köper för att vara snäll.

kom hem tidigt idag. hade ingen kommunikation, vilket var skönt. käkade lasange med kyckling o bacon. rätt gott.

jag har gått upp ganska mkt i vikt den senaste tiden. kan bero på allt jordnötsmör jag har käkat. två burkar på två veckor. jag måste sluta. finns det plåster för sånt med?

fick 50 kr fårn västtrafik idag!


Yeah!

fast lite snålt kanske...




o när ska jag egentligen få tillbaka super size me?

Väska

image31

japp. så är den skapt. gilla rinte fickorna, som sagt. men färgen är prima.

Skola

sitter här ¨på studiepasset. helt ensam. alla är ute o filmar. försöker skriva min english fictional story. funkar sådär. min lärare kom in o jag gjorde misstaget att be henne om råd. nu har jag ju massa press på mig.

har köpt en ny väska. jag gillar den inte skitmkt men jag måste ha en. den är lite kamelfärgad. sägr man så förresten? kamel? men den är ok. får ju plats med endel i den iallafall.

jag vill åka hem! funderar på att ta 13.20 bussen. känns hemskt att behöva vänta till kl 15.15. eftersom vi slutar 2 o det ändå bara är jag här. mm, det blir nog så. behöver komma hem.

Finne

The Keys to Your Heart
You are attracted to those who have a split personality - cold as ice on the outside but hot as fire in the heart.

In love, you feel the most alive when things are straight-forward, and you're told that you're loved.

You'd like to your lover to think you are stylish and alluring.

You would be forced to break up with someone who was ruthless, cold-blooded, and sarcastic.

Your ideal relationship is lasting. You want a relationship that looks to the future... one you can grow with.

Your risk of cheating is zero. You care about society and morality. You would never break a commitment.

You think of marriage something you've always wanted... though you haven't really thought about it.

In this moment, you think of love as something you thirst for. You'll do anything for love, but you won't fall for it easily.
What Are The Keys To Your Heart?

ja. det enda som faktiskt stämde var väl det sista.

"Your risk of cheating is zero" och "You think of marriage something you've always wanted" är ju verkligen klockrena..

jag har fått en jäkla finne på näsan som gör skitont.

G(r)illa brännboll

var på grillning o brännboll igår. mkt trevligt. träffade en tysk som fanny o dom känner. det är helt otroligt. han har bott i sverige i 5 månader eller ngt sånt o kan svenska hur bra som helst. umgicks med honom i 1 ½ timma eftersom alla bara åka hem o min buss gick vid två. precis när den började åka kom jag på att jag hade gömt min väska i bilen. han var ilalfall väldigt intressant. vet  bara inte hur jag ska få tillbaka väskan.

kom hem vid 3 och käkade lite. drack massa vatten o tog två alvedon. tittade lite halvt på heja björn o somnade vid 4. vaknade kl 9 pga hettan. hade frusit så mkt när jag kom hem så jag hade somnat i shorts, t-shirt o duntofflor. runt mig hade jag en filt, över mig hade jag täcket o över täcket hade jag en till filt. när jag vaknade var det väldigt varmt i mitt rum.

har inte gjort så mkt mer idag. käkde muffins o tittade på nyhetsmorgon. ska snart göra läxor.

Nya stället med Ny mp3

ja.. vad tycker folk om den nya designen? det är ju ngt som är fel. tack o lov är det bättre än innan.

mm. ja modevisningen var prima, agnes var het. käkade på 3B. gott. käkade där idag med. faktiskt. dom säger att det är det nya stället.

mamma hade kalas  i sön. gott. o min mormors brors nya tjej var med. hon var skitsöt. sa att jag o bror var väldigt fina ungdomar o att hon gillade det. trevligt.

var o shoppulerade i måndags med bror, pontus o peter. köpte film. Kim Novak Badade Aldrig I Genesarets Sjö. har inte hunnit se den än men ska göra det inatt tror jag. är ledig imorgon igen! yeah. ska plugga då tänkte jag. verkligen plugga o inte bara tänka på att göra det. ska skriva klart essän.

har köpt en ny mp3! 30 spänn! min gamla gick sönder så jag fick en ny för 30 kr. 1 g. jag går upp mig mer o mer! känns jäkligt bra. fått 4 mp3er på samma garanti.


RSS 2.0